Grepgatan

Helsingborg
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Grepgatan, Helsingborg
Hyrdes ut: 2018-07-10


Hyra:

8061 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

53 m2

Våningsplan:

4


Hyresvärdens beskrivning

Observera! Det går endast att ha 10 intresseanmälningar på lägenheter i det här nyproduktionsprojektet


Maria Forum, hus F, Mariastaden, Helsingborg

Vid Mariastadens nya torg växer nu kvarteret Maria Forum fram. Kvarteret består av sju hus med fem våningar och bildar tillsammans två fina innergårdar. Gårdarna blir kvarterets skyddade oas med gott om plats för att mötas. I grannkvarteret kommer en livsmedelsbutik, ett apotek och ett gym att flytta in. En behaglig blandning av färger och material på fasaderna skapar en trevlig boendemiljö. I gatuplanet består fasaden av tegel och övriga våningar går i brunröda och ljusröda kulörer och inslag av grå puts.

Lägenheterna
Lägenheterna i Maria Forum har en god standard. Badrummen har klinkergolv och kaklade badrum. I övriga delar av lägenheten är det genomgående ekparkett för att skapa en varm och ombonad känsla. Alla får sin egen lilla plats utomhus i form av balkong eller uteplats. Ett fåtal lägenheter får fransk balkong. Sovrummen vetter in mot gården för att skapa lugn och ro. Entrébalkonger gör att man får en trevlig uteplats även in mot gården. Innergårdarna är öppna gröna gårdar vilket ger en ombonad känsla.

Maria Forum består av yteffektiva lägenheter, med en mix av ettor, tvåor och treor. De flesta lägenheter är 1 - 1,5 rum och kök, många med sovalkov. Köket och vardagsrummet har en öppen planlösning som skapar ett trevligt och socialt rum. Köken är ljusa och fina med vita köksluckor och grå bänkskivor i laminat. Tvåorna och treorna har diskmaskin och ettorna förbereds för att kunna installera en diskmaskin.

På området finns gott om cykelutrymmen både i källaren och ute på gårdarna. Bra kollektivtrafik till och från området gör att du enkelt kan röra dig i staden utan bil. Maria Forum är perfekt som ett första boende eller för dig som önskar en lägenhet med väl utnyttjade kvadratmeter.

Värme och vatten ingår i hyran. Hushållsel tillkommer.

Mariastaden är en ung stadsdel i norra Helsingborg. En trygg och bra miljö för barnfamiljer och för dig som vill ha nära till centrum men även ha tillgång till natur och friluftsliv. I Mariastaden finns butiker, restaurang, vårdcentral samt förskolor och grundskolor, såväl fristående som kommunala. Mariastaden har byggts upp kring det tidigare sjukhusområdet S:ta Maria Sjukhus. Området sträcker sig från sjukhusområdet i väster till Maria Station i öster. Maria Forum ligger i östra delen av Mariastadens nyaste område, Maria stationsområdet och gränsar till Pilhultsvägen i väster samt Kullavägen i söder och öster. Från området når du snabbt väg 111 och därefter E4 och E6.


Till Maria station är det 600 meter och därifrån tar det endast sex minuter med Pågatåget in till centralstationen i Helsingborg. Närmaste busshållplats finns intill kvarteret och då tar det 10 minuter in till Knutpunkten i centrum. Utmärkta cykelvägar finns också för de ca 4,5 kilometrarna in till centrum. I närområdet finns det underbara naturområdet Pålsjö skog med fina löpspår och promenadstråk. Pålsjöbäcken ringlar sig genom den vackra lövskogen och mitt i skogen ligger den mysiga våffelserveringen Pålsjöpaviljongen. Här finns också tennisbanor och fotbollsplaner. Det finns också flera fina golfbanor på nära håll.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa fler lediga lägenheter i Helsingborg

Rapportera fel