Grubbagatan

Helsingborg
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Grubbagatan, Helsingborg


Hyra:

5700 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

65 m2


Beskrivning

Är du min självständiga inneboende
Hej! Jag jobbar på annan ort och är max hemma en helg i månaden och därför söker jag nu efter någon som skulle vilja vara inneboende på lång tid hos mig från och med 1/10. Jag söker en självständig och skötsam tjej/kille som ska jobba/studera i Helsingborg eller närliggande stad. Du bör gilla att ha ordning och reda omkring dig och vara lätt som person, precis som jag.

Planen är att du har tillgång till hela lägenheten som om det vore din egen och där av är sovrummet ditt och jag sover i vardagsrummet när jag är där! Lägenheten är en stor 2a , med balkong en trappa upp på Stattena med en kort promenad ner till centrum. Alla bussar åt alla håll stannar precis utanför. Lägenheten är stor och ljus och köket har nya vitvaror. Tvättstuga finns i källaren och likaså förråd. I sovrummet finns det en inbyggd garderob. Hemköp och vårdcentral med apotek finns ett stenkast ifrån, lika så några små restauranger, bageri, frisörer, hemma kväll m.m. Gratis parkering utanför.

Du får själv möblera sovrummet eftersom det är ditt och gärna en del av den andra ytan också för att du ska få det så hemtrevligt som möjligt så klart. Allt går att diskutera för att du ska trivas som bäst :)

Självklart skrivs det ett kontrakt oss emellan! Jag vill även ha ett utdrag från upplysningscentralen , och likaså referenser från tex tidigare hyresvärdar. Jag tar en deposition på en månadshyra i förskott som får tillbaks vid utflyttning. För att allt ska vara så säkert som möjligt för oss båda :)

Hyran är på 5650 med värme och kabel tv. Bredband och el tillkommer.

Mejla mig en beskrivning om dig själv och vad dina planer är så återkommer jag om det är aktuellt med mer info, bilder på lägenheten och en eventuell möte/visning. Det jag vill att du minst har med i din beskrivning är (namn, ålder, kön, vem du är, jobb/skola, intressen, om du har husdjur). Det jag värnar mest om är att vi ska funka ihop, så du bör vara en glad och öppen person :)

Väl mött!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Helsingborg