Hälsovägen 32

Helsingborg
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Hälsovägen 32, Helsingborg


Hyra:

8980 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

66 m2


Beskrivning

Fräsch och modern tvårumslägenhet
Fin två rumslägenhet med nyrenoverat kök och badrum. Helkaklat badrum med duschhörna. Köket är utrustad med fina vitvaror bla diskmaskin. Lägenheten ligger högst upp i huset och har 2 stycken balkonger mot olika väderstreck. Lägenheten är genomgående vitmålad. Lägenheten har en säkerhetsdörr och ligger i en av Helsingborgs eftertraktade område.
OBS Bilder på visningslägenhet.

Ledig, omgående!

Slottshöjden är en stadsdel nära Helsingborgs centrum, belägen uppe på landborgen i anknytning till Helsingborgs slott (Kärnan). Livsmedelsaffär, café, frisör, blomsteraffär, fiskaffär samt klädesaffär finns i området.

För att bli godkänd som hyresgäst hos Rikshem ska du ha fyllt 18 år och hushållets gemensamma månadsinkomst efter skatt ska motsvara lägst 2 gånger månadshyran.
Inkomsten kan vara från arbete, pension, a-kassa, försäkringskassa eller studiemedel. Rikshem kommer att kräva nyutfärdat anställningsintyg med inkomstuppgifter samt lönespecifikationer från de senaste 2 månaderna. Ha intyget i beredskap om du accepterar lägenheten. Egna företagare ska styrka sina inkomster med nyutfärdat intyg från revisor. Är inkomsten osäker kan borgensman komma att krävas.
Du ska vara skötsam och ha skött dina åtaganden i nuvarande boende. I och med att du sökt lägenhet så ger du Rikshem tillstånd att inhämta boendereferenser hos nuvarande och tidigare hyresvärd. Inga anmärkningar från tidigare hyresvärd accepteras.

Intresseanmälan för lägenheten görs via mejl. För att vi ska besvara er intresseanmälan måste ni ange era personuppgifter samt inkomstuppgifter. Glöm inte telefonnummer och mejladress så att vi enkelt kan komma i kontakt med er. Rikshem kommer att sammanställa de intresseanmälningar som inkommer och därefter bjuda in ett antal intressenter till lägenhetsvisning. Inbjudan skickas på mejl.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Helsingborg