Hälsovägen 32

Helsingborg
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Hälsovägen 32, Helsingborg


Hyra:

5630 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

38 m2


Beskrivning

Välplanerad etta i centrala Helsingborg
Fin, modern samt välplanerad etta på högstavåningen med utsikt över Slottshöjden.
Lägenheten har genomgått en totalrenovering där både kök och badrum fräschades upp. Lägenheten är tillgänglig from 2016-06-01.
Obs, bilderna är från en visningslägenhet.

Intresseanmälan för lägenheten görs via mejl. För att vi ska besvara er intresseanmälan måste ni ange era personuppgifter samt inkomstuppgifter. Glöm inte telefonnummer och mejladress så att vi enkelt kan komma i kontakt med er. Rikshem kommer att sammanställa de intresseanmälningar som inkommer och därefter bjuda in ett antal intressenter till lägenhetsvisning. Inbjudan skickas på mejl.

Slottshöjden är en stadsdel nära Helsingborgs centrum, belägen uppe på landborgen i anknytning till Helsingborgs slott (Kärnan). Tidigare hette stadsdelen Möllevången men bytte namn till Slottshöjden efter en tävling i Helsingborgs Dagblad 1945. Området ligger delvis på de gamla befästningsverken som legat runt slottet. Livsmedelsaffär, café, frisör, blomsteraffär, fiskaffär samt klädesaffär finns i området. På Helsingborgs stads hemsida www.helsingborg.se hittar du aktuell information om skolor, barnomsorg och kommunikationer.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Helsingborg