Hälsovägen 32, Lgh 1503

Helsingborg
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Hälsovägen 32, Lgh 1503, Helsingborg


Hyra:

8940 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

66 m2


Beskrivning

Fin två rumslägnehet med omgående inflyttning
Här erbjuder Rikshem en fin två rums lägenhet med balkong mot den fina innergården. Lägenheten är genomgående och ligger högst upp i huset på 5:e våningen, hiss finns.

Livsmedelsaffär, café, frisör, blomsteraffär, fiskaffär samt klädesaffär finns i området. På Helsingborgs stads hemsida www.helsingborg.se hittar du aktuell information om skolor, barnomsorg och kommunikationer.
Du når Helsingborgs stadskärna på några minuters promenad.

Intresseanmälan för lägenheten görs via mejl. För att vi ska besvara er intresseanmälan måste ni ange era personuppgifter samt inkomstuppgifter. Glöm inte telefonnummer och mejladress så att vi enkelt kan komma i kontakt med er. Rikshem kommer att sammanställa de intresseanmälningar som inkommer och därefter bjuda in ett antal intressenter till lägenhetsvisning. Inbjudan skickas på mejl.

För att bli godkänd som hyresgäst hos Rikshem ska du ha fyllt 18 år och hushållets gemensamma månadsinkomst efter skatt ska motsvara lägst 2 gånger månadshyran.
Inkomsten kan vara från arbete, pension, a-kassa, försäkringskassa eller studiemedel. Rikshem kommer att kräva intyg på inkomst för dem som kommer att skriva kontrakt.
Om Du anmäler Ditt intresse för lägenheten så ger du Rikshem tillstånd att inhämta boendereferenser hos nuvarande och tidigare hyresvärd. Inga anmärkningar från tidigare hyresvärd accepteras.
Kreditupplysning tas på alla sökande som är aktuella för visning och kontrakt.
Rikshem har riktlinjer mot trångboddhet för att förhindra osunda boendeförhållanden i fastigheten. Antalet personer som ska bo i lägenheten ska därför vara rimligt i förhållande till lägenhetens storlek och planlösning.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Helsingborg