Handelsmansgatan 8B

Helsingborg
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Handelsmansgatan 8B, Helsingborg


Hyra:

7000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

49 m2


Beskrivning

Trevlig 2:a i bra område uthyres i andrahand
Jag önskar att hyra ut min lägenhet i andra hand från och med början av mars. Lägenheten ligger i ett lugnt och bra område med närhet till stora grönområden och flertalet affärer. En promenad ner till centrum tar runt 10 min och till lasarettet ca 5 min. Lägenheten hyrs ut delvis möblerad.

Lägenheten är i bra kondition med delvis nyrenoverat kök och nyrenoverat sovrum. Badrummet är i bra skick såsom vardagsrummet och hallen.

Till lägenheten är där även en balkong i västerläge. Föreningen lägenheten ligger i är en av Helsingborgs mest välskötta bostadsrättsförening. I källaren finns ett gym med i princip allt man kan önska sig när man tränar.

Jag tänker mig att du som söker är en ärlig och skötsam person.

Husdjur är tillåtet i lägenheten så länge de inte åsamkar skada på den. Rökning i lägenheten är inte tillåtet.

En depositionsavgift om 5000 kr erlägges och återbetalas naturligtvis när hyresgästen flyttar igen om lägenheten är i samma skick som vid tillträdet.

I hyran ingår värme, vatten och el.

Lägenheten hyrs ut i sex-månaders perioder. Detta är något som vi behöver förhålla oss till då föreningen endast ger tillstånd till andrahandsuthyrning om sex månader i taget men med chans till förlängning om hyresgästen sköter sig.

Tre månader är ett minimum att hyra och uppsägningstiden är två månader.

Är du intresserad så skriv lite om dig själv till mig. Om vem du är och vad du sysslar med, referenser mottages gärna. Skriv gärna mer än två rader.
Ses du som lämplig tar jag kontakt och skickar bilder.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Helsingborg