Hantverkaregatan 17

Helsingborg
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Hantverkaregatan 17, Helsingborg


Hyra:

6520 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

80 m2


Beskrivning

Hantverkaregatan 17 (EA 4562-8541127)
OBS! Lägenheten hyrs ut på korttidskontrakt utan besittningsrätt. Det innebär att avtalet löper en månad i taget med en kalendermånads uppsägningstid. Med ett korttidskontrakt får du inget besittningsskydd utan kan tvingas flytta efter uppsägning med en kalendermånads uppsägningstid. Lägenheterna hyrs ut i befintligt skick och enbart nödvändiga reparationer utförs.

Denna lägenheten är en genomgående 3:a på 80 kvm. Har även en stor balkong till förfogande. Lägenheten blir ledig från den 1/10 och hyrs sedan ut på ett korttidskontrakt ca: 1 år framöver.

För att bli godkänd som hyresgäst hos Rikshem ska du ha fyllt 18 år och hushållets gemensamma månadsinkomst efter skatt ska motsvara lägst 2 gånger månadshyran.
Inkomsten kan vara från arbete, pension, a-kassa, försäkringskassa eller studiemedel. Rikshem kommer att kräva nyutfärdat anställningsintyg med inkomstuppgifter samt lönespecifikationer från de senaste 2 månaderna. Ha intyget i beredskap om du accepterar lägenheten. Egna företagare ska styrka sina inkomster med nyutfärdat intyg från revisor. Är inkomsten osäker kan borgensman komma att krävas.
Du ska vara skötsam och ha skött dina åtaganden i nuvarande boende. I och med att du sökt lägenhet så ger du Rikshem tillstånd att inhämta boendereferenser hos nuvarande och tidigare hyresvärd. Inga anmärkningar från tidigare hyresvärd accepteras.

Hyresvärden kräver att köande, medköande eller ombud varit på visningen och sett den aktuella lägenheten.

Kreditupplysning tas på alla sökande som är aktuella för visning och kontrakt. En sökande som har max två betalningsanmärkningar kan godkännas som hyresgäst om skulden är reglerad och den sökande i övrigt uppfyller våra krav. Sökande måste i så fall uppvisa ett intyg om skuldfrihet från Kronofogdemyndigheten.
Rikshem har riktlinjer mot trångboddhet för att förhindra osunda boendeförhållanden i fastigheten. Antalet personer som ska bo i lägenheten ska därför vara rimligt i förhållande till lägenhetens storlek och planlösning.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Helsingborg