Häradsgatan 6B

Helsingborg
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Häradsgatan 6B, Helsingborg


Hyra:

8099 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

73 m2


Beskrivning

Helt nyrenoverad 3:a på Elineberg (IJ-0231)
Lägenheten genomgår en successionsrenovering och kommer vara färdig för inflytt 2017-02-01. Det är en välplanerad 3:a på 73 kvm, genomgående planlösning på våning 2. Balkong, diskmaskin och säkerhetsdörr finns samt fiberanslutning till stadsnätet. Förråd finns i källaren och tvättstuga i intilliggande byggnad. Visningen kommer att genomföras på ritning då renovering pågår.

Helkaklat badrum med duschhörna, förberett för tvättmaskin. Nytt kök med nya vitvaror och spotbelysning över arbetsbänkarna. Klinker på golvet i kök, hall och badrum samt nytt parkettgolv i vardagsrum och sovrum. Hela lägenheten nymålad.

Bilderna är från exempellägenheter. Planlösningen och vissa materialval kan avvika.

Krav på sökande:
För att bli godkänd som hyresgäst hos Rikshem ska du ha fyllt 18 år och hushållets gemensamma månadsinkomst efter skatt ska motsvara lägst 2 gånger månadshyran. Du ska vara skötsam och ha skött dina åtaganden i nuvarande boende. I och med att du sökt lägenhet så ger du Rikshem tillstånd att inhämta boendereferenser hos nuvarande och tidigare hyresvärd. Inga anmärkningar från tidigare hyresvärd accepteras.
Kreditupplysning tas på alla sökande som är aktuella för visning och kontrakt. En sökande som har max två betalningsanmärkningar kan godkännas som hyresgäst om skulden är reglerad och den sökande i övrigt uppfyller våra krav. Sökande måste i så fall uppvisa ett intyg om skuldfrihet från Kronofogdemyndigheten.
Inkomsten kan vara från arbete, pension, a-kassa, Försäkringskassa eller studiemedel. Vad gäller inkomst från Försäkringskassan så godkänner Rikshem inte etableringsersättning eller etableringsstöd. Egna företagare ska styrka sina inkomster med nyutfärdat intyg från revisor. Är inkomsten osäker kan borgensman komma att krävas.
Rikshem kommer att kräva nyutfärdat anställningsintyg med inkomstuppgifter samt lönespecifikationer från de senaste 3 månaderna. Du måste kunna visa intyg på att du har angiven inkomst minst 9 månader framåt i tiden från aktuellt inflyttningsdatum.
OBSERVERA! För att bli inbjuden till visning måste du skicka in intyg som verifierar din inkomst samt uppfyller fastighetsägarens krav på inkomstkälla. Du som blir aktuell för visningsinbjudan kommer få ett mail med ytterligare information om vart du ska skicka intygen mm.
Hyresvärden kräver att köande, medköande eller ombud varit på visningen och sett den aktuella lägenheten.
Rikshem har riktlinjer mot trångboddhet för att förhindra osunda boendeförhållanden i fastigheten. Antalet personer som ska bo i lägenheten ska därför vara rimligt i förhållande till storleken.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Helsingborg