Häradsgatan B

Helsingborg
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Häradsgatan B, Helsingborg
Hyrdes ut: 2018-08-01


Hyra:

8674 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

73 m2

Våningsplan:

3


Hyresvärdens beskrivning

En helt nyrenoverad 3:a på Elineberg.

Hela lägenheten kommer att genomgå en helrenovering innan inflytt. I och med att lägenheten renoveras går det inte att hålla en visning i den. Det betyder att man söker lägenheten med hjälp av ritning, exempelfoto och beskrivning. Ingen fysisk visning kommer att hållas.

Säkerhetsdörr, ny balkongdörr, diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare sätts in och ingår i hyran. Nytt ekparkettgolv genomgående i hela lägenheten förutom grått klinkergolv i hall innanför ytterdörren. Väggar, tak och snickerier målas i vitt.

I köket blir det ny köksinredning från Marbodal i vitt med spotbelysning under väggskåpen, spishäll, inbyggnadsugn, nya bänkskivor och nytt vitt kakel ovanför diskbänken. Nya rostfria energisnåla vitvaror från Cylinda sätts in.

I badrummet blir det helkaklade väggar i vitt och grått klinker på golvet. Duschen får glasdörrar som kan vikas inåt när duschen inte används, vilket ger bättre golvyta. Nytt handfat, badrumsskåp, handdukstork och toalettstol installeras. Tvättmaskin och torktumlare sätts i en tvättpelare.

Bilderna är från exempellägenheter. Planlösningen och vissa materialval kan avvika. En del planritningar är spegelvända. Rikshem reserverar sig mot fel i annonstexten.

Sökande måste ha en av Rikshem godkänd inkomst och kunna visa intyg på att de kommer att ha minst 17 348 kr/mån efter skatt till och med april 2019 för att kunna bli godkända.

Internet via Com Hem eller stadsnätet.

Elineberg ligger ca 2,5 km söder om Helsingborg centrum. Området består av flerbostadshus byggda under 1950- och 60-talet. De fem höghusen, som ligger på en höjd sett från E4:an, är ritade av Jørn Utzon, som även är arkitekten bakom operahuset i Sydney.

En bit in i området ligger 24 treplanshus med mycket grönska runtomkring. Nära till serviceutbud med bland annat livsmedelsbutik, vårdcentral, pizzeria, blomsteraffär, konditori, apotek och gym.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa fler lediga lägenheter i Helsingborg

Rapportera fel