Helmfeltsgatan 11

Helsingborg
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Helmfeltsgatan 11, Helsingborg


Hyra:

10355 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

82 m2


Beskrivning

Charmig 3:a i fint område (IJ:4492-0005)
Här finns möjlighet att få hyra en charmig lägenhet i äldre stil, en rymlig 3:a i de populära kvarteren på Tågaborg i Helsingborg. Genomtänkt planlösning med bra storlek på sovrummen och med en stor klädkammare. Uthyrningen är på ett tillsvidarekontrakt och inflyttningsdatumet är 2016-11-01. Hyran är inte färdigförhandlad än men den kommer att ligga på runt 10 355kr/mån.

Lägenhetsbilderna är från en annan lägenhet i samma hus så avvikelser kan förekomma.

Tågaborg är en stadsdel i den nordliga delen av Helsingborg, beläget ovanför landborgsbranten, vilket på många ställen möjliggör en vacker utsikt över Öresund. Stadsdelen avgränsas av Vikingsbergsparken och Kopparmölleparken i söder och Pålsjö skog i norr. De två grönområdena binds samman av landborgspromenaden, vilken löper genom hela. Tågaborg är ett av de attraktivaste bostadsområdena i Helsingborg där de äldsta husen är från början av 1900-talet och bebyggelsen är en blandning av villor och flerbostadshus. I stadsdelen finns skola (nybyggda Tågaborgsskolan F-9), förskolor, matbutiker och annan service. Med buss tar det ca 5 minuter ner till centrum.

Krav på sökande:
För att bli godkänd som hyresgäst hos Rikshem ska du ha fyllt 18 år och hushållets gemensamma månadsinkomst efter skatt ska motsvara lägst 2 gånger månadshyran, de tre senaste månaderna och minst nio månader från inflyttsdatum.
Du ska vara skötsam och ha skött dina åtaganden i nuvarande boende. I och med att du sökt lägenhet så ger du Rikshem tillstånd att inhämta boendereferenser hos nuvarande och tidigare hyresvärd. Inga anmärkningar från tidigare hyresvärd accepteras.

Kreditupplysning tas på alla sökande som är aktuella för visning och kontrakt. En sökande som har max två betalningsanmärkningar kan godkännas som hyresgäst om skulden är reglerad och den sökande i övrigt uppfyller våra krav. Sökande måste i så fall uppvisa ett intyg om skuldfrihet från Kronofogdemyndigheten.

Inkomsten kan vara från arbete, pension, a-kassa, Försäkringskassa eller studiemedel. Vad gäller inkomst från Försäkringskassan så godkänner Rikshem inte etableringsersättning eller etableringsstöd. Egna företagare ska styrka sina inkomster med nyutfärdat intyg från revisor. Är inkomsten osäker kan borgensman komma att krävas.

Rikshem kommer att kräva nyutfärdat anställningsintyg med inkomstuppgifter samt lönespecifikationer från de senaste 3 månaderna.

Rikshem har riktlinjer mot trångboddhet för att förhindra osunda boendeförhållanden i fastigheten. Antalet personer som ska bo i lägenheten ska därför vara rimligt i förhållande till lägenhetens storlek och planlösning.

OBSERVERA! Bilderna är exempelbilder och verkligheten kan skilja sig från bilderna.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Helsingborg