Hittarp

Helsingborg
Lägenhet: 6 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Hittarp, Helsingborg

Hyra:

16000 kr

Antal rum:

6 RoK

Boyta:

200 m2


Beskrivning

Fin villa med havsutsikt
I Hittarp ligger denna trevliga 1½-plansvilla med källare och havsutsikt över Hamnplan och Danmark!

Trädgården är lättskött och tomten är på 800 m². Vackert inramad av grönskan är detta en perfekt trädgård för barnens lek. Här bor du på en av Helsingborgs attraktivaste adresser, med badrocksavstånd till Hittarps barnvänliga stränder.

Planlösningen består av ett entréplan med vardagsrum och matplats med utsikt över sundet. Integrerat i en öppen planlösning mot vardagsrummet är köket i stilrent utförande. Vidare finner man ett mindre sovrum/arbetsrum och gästtoalett. En trappa upp finns ett badrum och två till tre sovrum, samt utgång till balkong med en havsutsikt. Källaren är tack vare dess fräschhet, nya fönster och takhöjd om 2,20 meter, ett ypperligt utrymme där man genom gillestugan på ett naturligt sätt kan få till ett extra sovrum av generös storlek, om så önskas. Här bjuds även bl.a. på ett arbetsrum och duschrum med bastu.

Från bostaden är det endast 50 meter till Hamnplan där windsurfing och segling växlas med aktiviteter på de sköna grönytorna. Här bor man även med gångavstånd till Hemköp, skolor och dagis, vårdcentral, idrottshall, gym, ridskola och närhet till Europas vackraste park (2010) - Sofiero!

Tillträde 1/3 - 2016
Kallhyra 16000kr/mån
Hyrestid: Minst 1 år

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Helsingborg