Kantorsgatan

Helsingborg
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Kantorsgatan, Helsingborg
Hyrdes ut: 2021-07-31
Hyra:

9090 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

64 m2

Våningsplan:

3

Hyresvärdens beskrivning

Pålsjö Östra ligger cirka tre kilometer nordost om Helsingborgs centrum i kanten av Pålsjö skog. Inom promenadavstånd i närområdet finns service som livsmedelsbutik, skolor och förskolor mm. Det går direktbuss in till centrala Helsingborg och från Maria Station går Öresundståg till både Helsingborg, Malmö och Köpenhamn. Lediga dagar passar fint för promenader längs Landborgen med utsikt över Öresund, cykling i Pålsjö skog med sina stigar och upplysta spår eller en tur till stranden ett par kilometer bort.

Denna fastighet erbjuder ett rökfritt boende vilket innebär att man inte får röka i lägenheten, på balkongen eller i allmänna utrymmen. Samtliga hyresgäster som bor i dessa fastigheter har som villkor i sitt hyresavtal att hålla lägenheten och fastigheten rökfri. Det är inte heller tillåtet att röka på gården eller vid parkering/garage eller i direkt anslutning till entréer. Det är rökfritt område fram till fastighetsägarens tomtgräns.

Samtliga lägenheter har öppen planlösning i kök/vardagsrum och samtliga lägenheter har balkong. 2 rok har kombinerad kyl/frys. Diskmaskin och tvättmaskin och torktumlare finns i samtliga lägenheter Ingen gemensam tvättstuga finns.
Förråd är placerat i lägenheten. Ingen gemensam tvättstuga finns.
Fastigheten är ansluten med fiber i Helsingborgs stadsnät som är ett öppet nät (Öresundskraft). Hyresgästen avtalar själv för tjänster för bredband, TV och telefoni.
Värme och kallvatten ingår i hyran.
Förbrukad hushållsel, utan fast avgift, tillkommer.
Förbrukat varmvatten tillkommer.
Hyra för p-plats 280:-/månad. Kö finns.

Samtliga bilder i annons är exempelbilder och visar ej aktuell lägenhet. Planlösning, ytskikt, inredning och möblering är endast exempel och överensstämmer inte med det faktiska utseendet. En del planritningar är

.
Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Helsingborg

Rapportera fel