Kantorsgatan

Helsingborg
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Kantorsgatan, Helsingborg
Hyrdes ut: 2018-12-01

Hyra:

9588 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

65 m2

Våningsplan:

2


Hyresvärdens beskrivning

Pålsjö Östra ligger cirka tre kilometer nordost om Helsingborgs centrum i kanten av Pålsjö skog. Inom promenadavstånd i närområdet finns service som livsmedelsbutik, skolor och förskolor mm. Det går direktbuss in till centrala Helsingborg och från Maria Station går Öresundståg till både Helsingborg, Malmö och Köpenhamn. Lediga dagar passar fint för promenader längs Landborgen med utsikt över Öresund, cykling i Pålsjö skog med sina stigar och upplysta spår eller en tur till stranden ett par kilometer bort.

Denna fastighet erbjuder ett rökfritt boende vilket innebär att man inte får röka i lägenheten, på balkongen eller i allmänna utrymmen. Samtliga hyresgäster som bor i dessa fastigheter har som villkor i sitt hyresavtal att hålla lägenheten och fastigheten rökfri. Det är inte heller tillåtet att röka på gården eller vid parkering/garage eller i direkt anslutning till entréer. Det är rökfritt område fram till fastighetsägarens tomtgräns.

Denna lägenhet är en nyproducerad lägenhet.
Samtliga lägenheter har öppen planlösning i kök/vardagsrum och samtliga lägenheter har balkong. 2 rok har kombinerad kyl/frys. 3-4 rok har separat kyl och frys. Diskmaskin och tvättmaskin och torktumlare finns i samtliga lägenheter Ingen gemensam tvättstuga finns. Förråd är placerade i lägenheten och varierar i storlek. Framgår i ritning.
I hyran ingår värme, kallvatten, normalförbrukning av varmvatten –över normalförbrukning debiteras, elen undermäts och debiteras individuellt, d v s hyresgästen tecknar inga egna elabonnemang.

46 parkeringsplatser kommer att anläggas på området för separat uthyrning. Hyran för dessa är 280:-/månad.

Lägenheten hyrs ut via planlösningen. Samtliga bilder är tagna i visningslägenheten.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa fler lediga lägenheter i Helsingborg

Rapportera fel