Kristinegatan

Helsingborg
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Kristinegatan, Helsingborg
Hyrdes ut: 2022-06-01
HyraHyra:

6551 kr

RumAntal rum:

2 RoK

BoytaBoyta:

50 m2

VåningsplanVåningsplan:

1

Hyresvärdens beskrivning

Välkommen till denna jättefina 2rumslägenhet i Helsingborg. denna lägenhet är totalrenoveras. Köket har vita luckor, diskmaskin, spis, fläkt och kyl och frysskåp. I hallen ligger delvis klinker vid entrédörr och resten parkett. Badrum med dusch och vita kakel på väggarna och svart klinkers på golvet samt en toppmatad tvättmaskin. Vardagsrum och sovrum har vita väggar och parkettgolv.
Förråd och tvättstuga finns i källaren.
Kabel-Tv avgift på 150 kr/ mån tillkommer.
Observera 2021 års hyra.

I sydöstra delen av Helsingborg, knappt två kilometer från centrum ligger stadsdelarna Eneborg och Högaborg. Grönområden mellan husen år få men områdena omges däremot av flertal parker. Här kan stora som små träffas kring bollplaner, minigolfbanor och lekplatser av olika slag för att leka och samlas runt grillen. Här finns även fina promenad och cykelvägar.
På 10 minuters promenadavstånd ligger Söder, som har ett större utbud av affärer men även torghandel, restauranger, galleria och biograf mm.
För den aktiva finns. Olympiaområdets idrottsanläggningar med motionsslingor och inomhushallar inom en kvarts promenadavstånd

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Helsingborg

Rapportera fel