Kristinegatan 16

Helsingborg
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Kristinegatan 16, Helsingborg


Hyra:

6500 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

45 m2


Beskrivning

2 rum och kök inkl wifi, värme, el och vatten
Varmhyra! Tillsvidarekontrakt 2:a-hand. Inflytt 1/6.

Jag heter Hannes Olsson och är frilansande fotograf och är musiker. Under det kommande året och kanske längre kommer jag spendera mycket tid utomlands, och jag kommer bara vara hemma då och då, vilket innebär jag behåller det minsta sovrummet som inte är kopplat till resten av lägenheten som övernattningslägenhet när jag behöver det. Ni kommer ha lägenheten för er själva 80% av tiden. Antingen delvis möblerad, eller omöblerad.

Lägenheten:

En ljus lägenhet lämplig för en person som vill ha separat sov/arbetsyta eller ett par/liten familj, i stillsamt kvarter nära centrum med goda parkeringsmöjligheter, 4 stadsbussar som stannar, och nedförsbacke till stan. Här finns en stor balkong, en bakgård med lekplats och plats för grill, gott om solljus från morton till kväll och cykelförråd i källaren.

De 2 rummen består av ett sovrum och ett vardagsrum. Sovrummet ligger på skuggsidan och har en fastinstallerad garderob längs den ena väggen och trägolv. Persienner på samtliga fönster. Rummet är vitmålat.

Vardagsrummet är stort och luftigt och vätter mot solsidan. Utgång till stor balkong där solen lyser och värmer från 9 på morgonen till sent på kvällen. Fiskbensparkett, rummet är målat i en modern grå färg och har fondtapet på ena väggen. Här finns också uttag för internet (100/10 mb) och kabel-TV.

Köket är utrustat med en modern Kyl/frys-kombo och spis/ugn (ej glaskeramik), har plats för mikrovågsugn och en matplats för 4 personer (6 personer med klaffar utfällda).

Badrummet har kaklade väggar och är utrustat med ett fullstort badkar och två förvaringsskåp.

Fastigheten:
Tvättstuga i källaren med 2 stora tvättmaskiner, en torktumlare, mangel och torkrum. Det finns också källarförvaring. Cykelförråd i källaren.

Ingår i er hyra:
Elektricitet, uppvärmning, vatten, internet (100/10), kabel-TV, källarförvaring.

Lägenheten uthyres tillsvidare med 2 månaders uppsägningstid.

Hör av er med en beskrivning och telefonnummer. Jag kommer att kontakta er som ansöker under vecka 21 för att boka visningar.

Ser fram emot att träffa er! /Hannes

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Helsingborg