Kullavägen

Helsingborg
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Kullavägen, Helsingborg
Hyrdes ut: 2018-12-01


Hyra:

8574 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

65 m2

Våningsplan:

1


Hyresvärdens beskrivning

En ljus och moderna 2:a om 65 kvm. Köket har matt vitt kakel och en diskmaskin är installerad. Badrummet är helkaklat med vitt kakel och mörkgrått klinker, där tvättmaskin och torktumlare är installerat. Lägenheten har bra förvaring, finns en klädkammare i anslutning till sovrummet. Lägenheten har en uteplats in mot innergården.

Planlösningen kan avvika. En del planritningar är spegelvända. Bilderna är från andra lägenheter i fastigheten, materialval kan därmed avvika. Rikshem reserverar sig mot fel i annonstexten.

Fastigheten är byggd under 2013.
Individuell mätning av vattenförbrukningen. Det innebär att hyresgästen debiteras för sin egen vattenförbrukning.
Fastigheten har en övernattningslägenhet och en lokal som samtliga boenden i fastigheten har möjlighet att hyra.

Två och en halv km från centrum och en bit från norra infarten hittar du området Ringstorp. I närområdet hittar du Ringstorps sommarstad, ett charmfullt koloniområde, och på endast några få minuters cykelavstånd ligger Pålsjö skog med motionsslingor, tennisbanor, fotbollsplaner, våffelservering och mycket annat. Lika nära men i riktning söderut ligger Fredriksdalsparken med friluftsteater, museum och trädgårdar och Olympiaområdets idrottsanläggningar med motionsslingor och inomhushallar för olika idrottsaktiviteter. Ett trevligt utomhusbad hittar du även på 1 km avstånd (Drottninghög).

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa fler lediga lägenheter i Helsingborg

Rapportera fel