Kungsbackagatan 1

Helsingborg
Lägenhet: 5 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Kungsbackagatan 1, Helsingborg


Hyra:

13750 kr

Antal rum:

5 RoK

Boyta:

150 m2


Beskrivning

Villa i lugnt område centrala Helsingborg
Ett härligt, ljust hem med generösa utrymmen i ett lugnt område på Wilson Park nära Viskängen. Huset är 150 kvm plus källare. Det byggdes 1909 och totalrenoverades 2003 med bibehållen charm. Det ligger på en lugn gata nära till centrala Helsingborg med shopping och pendlingsmöjligheter. Cykel- och gångavstånd till fritidsaktiviteter, barnomsorg och skolor och nära busshållplatser, matbutik och strövområden Jordbodalen och Olympiaskogen.

Husets hjärta består av ett stort, ljust kök med mycket plats. Intill finns det mysiga och ljusa vardagsrummet med modern braskamin. På samma våningsplan finns ett stort rum med parkettgolv som familjen använder som sovrum men som också kan bli ett praktiskt arbetsrum eller kontor. Toalett.

På andra våningen finns 3 sovrum eller 2 sovrum och kontor plus ett allrum med balkong och fin utsikt över Viskängen. Här finns också ett badrum med dusch och golvvärme och en klädkammare.

Inredd källare med stor tvättstuga, pannrum, matkällare, badrum med golvvärme och kontor/aktivitetsrum med egen ingång.

Runt huset finns en lättskött, underbar trädgård med uteplatser i både sydost och väst. Bäst av allt är uteplatsen med sedumtak, trädäck och utdragbart tak. Det finns även cykel- och vedförvaring med tak.

Anslutning till fibernätverk finns.

Uthyres helt eller delvis möblerat, 13750kr/mån kallhyra, dvs löpande avgifter för fjärrvärme, vatten, el och sopor tillkommer. Betalning sker i förskott, samt en deposition om två månadshyror som återbetalas efter besiktning vid utflyttning. Uthyres fram till sommaren 2016.

Vi söker rökfria hyresgäster med goda referenser och utan betalningsanmärkningar. För vidare information och fler bilder skicka mail samt berätta lite om er själva.

Detached house in quiet area close to central Helsingborg. For English description, please email us.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Helsingborg