Kungsgatan 16

Helsingborg
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Kungsgatan 16, Helsingborg


Hyra:

9400 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

90 m2


Beskrivning

2,5:a med havsutsikt uthyres möblerad
På grund av arbete på annan ort hyr vi ut vår lägenhet i andra hand i ett år, med goda möjligheter att hyra längre. Vår hyresvärd godkänner uthyrning ett år i taget.

Det är en 2:5-rummare, med stort vardagsrum. stort sovrum och en mindre öppen yta i anslutning till köket. Lägenheten har en klädkammare och två franska balkonger, och är i mycket gott skick, alla rum målades om 2012. Då tillkom också en ny spis och nya vitvaror.

Lägenheten ligger på Kungsgatan mitt i Helsingborg. Alla rum har utsikt över Öresund. Det är 1 minut till gågatan, 1 minut till kajpromenaden och 78 minuters promenad till Knutpunkten.

Lägenheten uthyres sparsamt möblerad, med bäddsoffa, fåtölj, stort matbord och bokhyllor. Extra köksförvaring finns också och även husgeråd om så önskas. I alla rum finns plats för egna möbler, t.ex. en säng eller två.

4:e våningen, med hiss. Badrum med litet badkar. Tvättstuga i källaren. Trevliga grannar.

Hyra: 9400 kr per månad. Elräkningen tillkommer. Ej rökning och inga husdjur i lägenheten.

Du hyr lägenheten i andra hand av oss med vår hyresvärds goda minne. Vi kan skriva kontrakt på upp till ett år. Uppsägningstid: tre månader + en veckas uppsägning åt båda hållen. Hela hyran för uppsägningstiden ska erläggas i disposition vid kontraktskrivningen.

Tillträde kan ske från 1 november, under förutsättning att vår hyresvärd hinner godkänna dig som hyresgäst till dess.

Ligger annonsen kvar, finns lägenheten kvar.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Helsingborg