Kurirgatan 57

Helsingborg
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Kurirgatan 57, Helsingborg


Hyra:

8216 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

67 m2


Beskrivning

Nyare, ljus 2a i Ringstorp (IB:4531-8615102)
Ljus, vitmålad och modern lägenhet med öppen planlösning. Helkaklat badrum med dusch och förberett för tvättmaskin. Kök med vita luckor och vitt kakel, förberett för diskmaskin. Parkettgolv i alla rum utom WC. Säkerhetsdörr. Balkong.

Bilder från visningslägenhet.
Byggår: 2012
Porttelefon/taggar. Postbox.
Vindsförråd. Tvättstuga i markplan.
I angiven hyra ingår avgift för digital-TV box från Bredbandsbolaget.
Digitala tjänster med bredband Bredbandsbolaget.
Ringstorp ligger ca 2,5 km från centrum i de norra delarna av Helsingborg. Stattena Center med affärer, bank, restaurang mm ligger inom gångavstånd.
I närområdet hittar du Ringstorps sommarstad, ett charmfullt koloniområde, och på endast några få minuters cykelavstånd ligger Pålsjö skog med motionsslingor, tennisbanor, fotbollsplaner, våffelservering och mycket annat.
Lika nära men i riktning söderut ligger Fredriksdalsparken med friluftsteater, museum och trädgårdar och Olympiaområdets idrottsanläggningar med motionsslingor och inomhushallar för olika idrottsaktiviteter. Ett utomhusbad hittar du även på 1 km avstånd (Drottninghög).

För att bli godkänd som hyresgäst hos Rikshem ska du ha fyllt 18 år och hushållets gemensamma månadsinkomst efter skatt ska motsvara lägst 2 gånger månadshyran.
Du ska vara skötsam och ha skött dina åtaganden i nuvarande boende. I och med att du sökt lägenhet så ger du Rikshem tillstånd att inhämta boendereferenser hos nuvarande och tidigare hyresvärd. Inga anmärkningar från tidigare hyresvärd accepteras.
Kreditupplysning tas på alla sökande som är aktuella för visning och kontrakt. En sökande som har max två betalningsanmärkningar kan godkännas som hyresgäst om skulden är reglerad och den sökande i övrigt uppfyller våra krav. Sökande måste i så fall uppvisa ett intyg om skuldfrihet från Kronofogdemyndigheten.
Inkomsten kan vara från arbete, pension, a-kassa, Försäkringskassa eller studiemedel. Vad gäller inkomst från Försäkringskassan så godkänner Rikshem inte etableringsersättning eller etableringsstöd. Egna företagare ska styrka sina inkomster med nyutfärdat intyg från revisor. Är inkomsten osäker kan borgensman komma att krävas.

Rikshem kommer att kräva nyutfärdat anställningsintyg med inkomstuppgifter samt lönespecifikationer från de senaste 3 månaderna. Du måste kunna visa intyg på att du har angiven inkomst minst 9 månader framåt i tiden från aktuellt inflyttningsdatum.

Hyresvärden kräver att sökande eller ombud varit på visning och sett den aktuella lägenheten.
Rikshem har riktlinjer mot trångboddhet för att förhindra osunda boendeförhållanden i fastigheten. Antalet personer som kan bo i lägenheten är därför 3 st.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Helsingborg