Mariehällsvägen

Helsingborg
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Mariehällsvägen, Helsingborg
Hyrdes ut: 2018-12-01


Hyra:

9226 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

64 m2

Våningsplan:

3


Hyresvärdens beskrivning

Mariastaden, Helsingborg

95 nybyggda (2016-2017) hyreslägenheter med ljus, rymd och kvalitet, vid infarten till Mariastaden.

Hushållsel ingår inte i hyran utan aviseras månadsvis via hyresavin. Värme och vatten ingår i hyran.

Eget abonnemang tecknas av hyresgäst för val av tv, bredband o telefoni via Öresundskraft Stadsnät.

Fastigheterna är ritade av Arne Jönsson, Arkitektlaget Helsingborg och präglas av ljus, rymd, funktion och hög kvalitet på material.
Samtliga lägenheter är genomgående med fönster i minst två väderstreck och med tillgång till balkong/uteplats/loftgång.

Mariastaden
Mariastaden ligger mitt emellan stad och landsbygd. Här finns hästgårdar och lantbruk runt ena knuten och city runt den andra. Mariastaden är för dig som uppskattar ett aktivt liv med många möjligheter: det är nära till Pålsjö skog med tennisbanor, löparspår och vandringsleder, nära till stranden och till Helsingborgs centrum.
Kommunikationerna är mycket goda: från Maria Station når du Knutpunkten (Helsingborg Central) på sex minuter med pågatåg. Det går även buss till centrala Helsingborg (Knutpunkten) för vidare färd till resten av Skåne och Sverige eller Danmark och världen. Du cyklar enkelt och säkert på cykelvägarna. Med bil når du snabbt motorvägarna E6 och E4.

Förskola och skola
I Mariastaden finns flera förskolor och grundskolor från förskoleklass och uppåt. Dessa drivs i såväl kommunal som privat regi. Det finns skolor med särskilda pedagogiska inriktningar samt skolor för barn med särskilda behov. En ny skola F-9 planeras i stationsområdet och beräknas öppna 2018.

Service
I Mariastaden finns servicebutiker för dagligvaror. Våren 2017 öppnades ICA Supermarket i närheten av Mariaporten. Där finns även annan handel och service, så som gym och apotek.

Bo i Mariaporten
Här är ditt nya hem utformat med omsorg och kvalitet. Fasaden i tegel harmonierar med de kopparskimrande balkongerna. Huskropparna binds ihop av trapphus i glas och högblanka fasadskivor. På gården finns miljöhus och förrådshus i låga byggnader, samt gemensamma uteplatser och lekplats. Lägenheterna nås via loftgångar med maximalt tre lägenheter som delar på en loftgång.

Lägenheterna
Ljus, rymd, kvalitet och funktion präglar lägenheterna. Här finns väl tilltagna ytor för såväl umgänge som privatliv. Varje lägenhet har rymliga förvaringsutrymmen med garderober, förråd och/eller klädkammare, badrum med tvättmaskin och torktumlare och kök i öppen planlösning mot matplats och vardagsrum.
Om förråd inte finns i lägenheten finns det i förrådshus på gården. Samtliga lägenheter har fönster i minst två väderstreck.
Ett flertal lägenheter har egen balkong utöver loftgång som också kan utnyttjas som uteplats, särskilda föreskrifter gäller.

Vardagsrum
Golv i ekparkett, vitmålade väggar, fönster i trä, fönsterbrädor i stenmaterial.

Kök
Vita, släta skåpluckor med beslag i borstad stål. Kyl och frys i fullhöjd i lägenheter med 3 och 4 rok. Kombinerad kyl/frys i lägenheter med 2 rok. Diskmaskin. Spis med ugn och glaskeramikhäll. Högskåp/skafferi i de flesta lägenheter.

Badrum
Helkaklade väggar i vitt kakel, grå golvklinker. Tvättkommod med förvaring. Badrumsskåp med spegel. Duschhörna med glasdörrar. Handdukstork. Tvättmaskin och torktumlare. Arbetsbänk i laminat. Väggskåp.

Förvaring
Klädkammare och förråd alternativt endast klädkammare i bostaden. De lägenheter som inte har förråd i bostaden har tillgång till förråd på gården. Ytterligare förrådsutrymmen finns att hyra. Garderober i kapprum och sovrum. Städskåp.
Förråd för cykel och barnvagn på gården.

Hyresvärd/Förvaltare
Newsec

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa fler lediga lägenheter i Helsingborg

Rapportera fel