Mariehällsvägen 2-4

Helsingborg
Lägenhet: 4 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Mariehällsvägen 2-4, Helsingborg


Hyra:

11080 kr

Antal rum:

4 RoK

Boyta:

80 m2


Beskrivning

Nyproduktion Mariaporten i Helsingborg
4 rok (2 alternativ)
80m² - på bottenvåning med uteplats = 11.080 kr/månaden alt.
79,5 m² - högre upp i huset med balkong = 10.923 kr/månaden.
Inflyttning 1 december 2016.
Hyresvärd: Newsec
Hiss finns.
Parkeringsplatser finns att hyra.
Fastigheten är rökfri.

Välkomna förbi på ÖPPET HUS vecka 38 (den 19-25 september).
Måndag-fredag kl 12.00-18.00, samt lördag-söndag kl 12.00-14.00. Mariehällsvägen 4, Helsingborg.

Bo i Mariaporten.
Fasaden i tegel harmonierar med de kopparskimrande balkongerna. Huskropparna binds ihop av trapphus i glas och högblanka fasadskivor. På gården finns miljöhus och förrådshus i låga byggnader, samt gemensamma uteplatser och lekplats. Lägenheterna nås via loftgångar med maximalt tre lägenheter som delar på en loftgång.

Lägenheterna
Ljus, rymd, kvalitet och funktion präglar lägenheterna. Varje lägenhet har rymliga förvaringsutrymmen med garderober, förråd och/eller klädkammare, badrum med tvättmaskin och torktumlare och kök i öppen planlösning mot matplats och vardagsrum.
Om förråd inte finns i lägenheten finns det i förrådshus på gården. Samtliga lägenheter har fönster i minst två väderstreck.
Ett flertal lägenheter har egen balkong utöver loftgång som också kan utnyttjas som uteplats, särskilda föreskrifter gäller.
Lägenheterna på bottenvåning har egen uteplats.

Vardagsrum
Golv i ekparkett, vitmålade väggar, fönster i trä, fönsterbrädor i stenmaterial.

Kök
Vita, släta skåpluckor med beslag i borstad stål. Kyl och frys i fullhöjd i lägenheter med 3 och 4 rok.Diskmaskin. Spis med ugn och glaskeramikhäll. Högskåp/skafferi i de flesta lägenheter.

Badrum
Helkaklade väggar i vitt kakel, grå golvklinker. Tvättkommod med förvaring.

Förvaring
Klädkammare och förråd alternativt endast klädkammare i bostaden. De lägenheter som inte har förråd i bostaden har tillgång till förråd på gården. Ytterligare förrådsutrymmen finns att hyra. Garderober i kapprum och sovrum. Städskåp.
Förråd för cykel och barnvagn på gården.

För att teckna kontrakt på en lägenhet ska man ha fyllt 18 år. Den totala årsinkomsten, brutto, för sökande och medsökande skall tillsammans motsvara lägst 2,5 gånger årshyran. För ålderspensionärer lägst 2 ggr årshyran, brutto. Inkomsten ska komma från tillsvidareanställning, eget företag, pension, visstidsanställning, provanställning, långtidsvikariat, frilansuppdrag, tidsbegränsad anställning, projektanställning, behovsanställning, a-kassa, sjukersättning, sjukpenning, barnbidrag, CSN (endast bidragsdelen), underhållsbidrag/underhållsstöd, aktivitetsersättning, bostadstillägg (räknas endast för ålderspensionärer) eller föräldrapenning med anställning i grunden. Sökande ska kunna styrka sin inkomst 6 månader från inflyttningsdatum. Försörjningsstöd, bostadsbidrag och CSN (lånedelen)godtas ej.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Helsingborg