Mariehällsvägen 2, Lgh 02403

Helsingborg
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Mariehällsvägen 2, Lgh 02403, Helsingborg


Hyra:

9342 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

67 m2


Beskrivning

3 rok i Mariaporten tillträde 2016-12-01
Snabbfakta
Inflyttning 1 december 2016
Hyra: 9342 kr
Värd: Newsec
Typ: Nybyggnationslägenhet
Våning: 4 av 5
Badrum: Dusch
Hiss: Hiss finns
Tvätt och förråd: I lägenhet
Planlösning :Genomgående

Lägenheterna
Ljus, rymd, kvalitet och funktion präglar lägenheterna. Här finns väl tilltagna ytor för såväl umgänge som privatliv. Varje lägenhet har rymliga förvaringsutrymmen med garderober, förråd och/eller klädkammare, badrum med tvättmaskin och torktumlare och kök i öppen planlösning mot matplats och vardagsrum.
Om förråd inte finns i lägenheten finns det i förrådshus på gården. Samtliga lägenheter har fönster i minst två väderstreck.
Ett flertal lägenheter har egen balkong utöver loftgång som också kan utnyttjas som uteplats, särskilda föreskrifter gäller.
Vardagsrum
Golv i ekparkett, vitmålade väggar, fönster i trä, fönsterbrädor i stenmaterial.
Kök
Vita, släta skåpluckor med beslag i borstad stål. Kyl och frys i fullhöjd i lägenheter med 3 och 4 rok. Kombinerad kyl/frys i lägenheter med 2 rok. Diskmaskin. Spis med ugn och glaskeramikhäll. Högskåp/skafferi i de flesta lägenheter.
Badrum
Helkaklade väggar i vitt kakel, grå golvklinker. Tvättkommod med förvaring. Badrumsskåp med spegel. Duschhörna med glasdörrar. Handdukstork. Tvättmaskin och torktumlare. Arbetsbänk i laminat. Väggskåp.

Bo i Mariaporten
Här är ditt nya hem utformat med omsorg och kvalitet. Fasaden i tegel harmonierar med de kopparskimrande balkongerna. Huskropparna binds ihop av trapphus i glas och högblanka fasadskivor. På gården finns miljöhus och förrådshus i låga byggnader, samt gemensamma uteplatser och lekplats. Lägenheterna nås via loftgångar med maximalt tre lägenheter som delar på en loftgång.

Hyresvärd/Förvaltare
Newsec

Sök lägenheten via boplats syds hemsida eller maila via blockets formulär för mer information.
Telefon nr till Boplats syd: 040 - 34 24 50

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Helsingborg