Mjöhultsvägen 218

Helsingborg
Lägenhet: 5 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Mjöhultsvägen 218, Helsingborg


Hyra:

15000 kr

Antal rum:

5 RoK

Boyta:

130 m2


Beskrivning

Företagsbostad komplett 5 bäddplatser, städ
I en vacker gråstenslänga från 1912 hittar ni lägenhet Kullen. Vi har skapat ett bekvämt och charmigt boende med hög standard i rustik och mysig miljö.
Söker Ni ett boende för arbete eller semester i Kullabygden, då är lägenhet Kullen ett bra val.
Här finns lugnet i lantlig avskild miljö men ändå närheten till stadslivet.
Vår herrgårdsliknande fastighet är belägen på Kullahalvön, 7 km öster om Viken och 13 km norr om Helsingborg. 14 km sydväst Ängelholm, 7 km till Öresund eller Skälderviken för bad och avkoppling.

Milsvid utsikt mot bland annat Kullaberg, och med Svedberga Kulle som granne som är ett naturreservat med möjlighet för avkopplande promenader i vacker blandskog.
Inom en radie på 4 mil finns ett 20-tal golfbanor, bland annat Vasatorp, Arild, Mölle, Viken, Rya och Barsebäck. Vandringsleder mot Kullaberg utgår från Svanshall och Mölle.

Boendemiljö i Kullen
Ca 130 kvm, fördelat på två plan, med kök och matplats samt sittgrupp med järnkamin, på nedre plan. Fullt utrustat kök med hög standard så som spishäll, inbyggnadsugn, micro, kyl/frys samt diskmaskin.
På nedre plan finns även entré/hall, sovrum III, med en bäddplats. En större toalett med wc, dusch och tvättmaskin samt torktumlare.
Övre plan har allrum med TV, Europa-parabol och DVD, hall samt toalett med wc och dusch. Två sovrum med totalt fyra bäddplatser med möjlighet till en extrasäng. Sovrum I med två sängar som kan användas
som dubbelsäng alternativt enkelsängar, samt klädskåp. Sovrum II med dubbelsäng, garderob. P-plats för två, avskild uteplats.

Tillgång även till vår vedeldade bastu med utsikt ut över det öppna härliga landskapet. Koppla av och njut av ett bastubad.

Sänglinné och handdukar ingår. Städning och byte av sänglinné mm var 14 dag. Slutstädning ingår.

Uthyres månadsvis (även veckovis möjligt).

Närhet till Helsingborg, Viken, Höganäs, Ängelholm, Bjuv, Billesholm.

Berth-Inge Lundberg
070-675 14 35

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Helsingborg