Munkavägen 20

Helsingborg
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Munkavägen 20, Helsingborg


Hyra:

8131 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

69 m2


Beskrivning

Nyrenoverad 3:a
En mysig genomgående 3:a med härligt ljusinsläpp. Lägenheten är belägen högst upp i huset. Inflytt 1 december eller enligt överenskommelse.

Åtgärder som kommer genomföras i renoveringen är följande:
• Nytt badrum med kakel och klinker, förberett för tvättmaskin.
• Nytt kök med nya snickerier med modern bänkhöjd, ny diskbänk, diskmaskin, nytt stänkskydd av kakel, ny bänkskiva, nya vitvaror, ny spis med keramikhäll.
• Nya ytskikt på golv och väggar i samtliga rum i lägenheten.
• Nya innerdörrar.
• Säkerhetsdörr.
• Nytt miljöhus kommer uppföras på innergården.

Ej hiss, ej balkong.
Bild från visningslägenhet i annan fastighet.
Observera att man inte kommer erbjudas visning av lägenheten. Lägenheten hyrs ut genom planritning.

Hyresrätterna i Rovan 14 ligger i centrala Helsingborg med närhet till allt vad orten har att erbjuda. Lägenheterna är fördelade på två hus, det större huset innehåller 7 trapphus med 4 våningar, ett trapphus nås från Skånegatan, tre från Munkavägen och tre nås från fastighetens gröna och lummiga innergård. Fastighetens andra hus innehåller två trapphus som även de nås från den trevliga innergården.
Fastighetens större hus innehåller 66 nyrenoverade lägenheter med allt från 1 rum och kök till 4 rum och kök. Det mindre huset innehåller 16 lägenheter med 2 rum och kök.
Rovan 14 är beläget mellan stadsdelarna Eneborg och Olympia. Ett väldigt attraktivt läge i centrala Helsingborg. Stadsdelen erbjuder allt invånarna efterfrågar, vilket bl.a. innebär närhet till centrum med shopping och restauranger, grönområdet Viskängen, Knutpunkten med goda kommunikationer till övriga Skåne och Danmark.
Här finns även gott om livsmedelsbutiker, flertalet bra frisörer, gym samt direkt närhet till Olympia.

Intresseanmälan för lägenheten görs via mejl. För att vi ska besvara er intresseanmälan måste ni ange era personuppgifter samt inkomstuppgifter. Glöm inte telefonnummer och mejladress så att vi enkelt kan komma i kontakt med er. Rikshem kommer att sammanställa de intresseanmälningar som inkommer och därefter bjuda in ett antal intressenter till lägenhetsvisning. Inbjudan skickas på mejl.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Helsingborg