Munkavägen 16

Helsingborg
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Rikshem
Adress: Munkavägen 16, Helsingborg
Hyrdes ut: 2018-01-01


Hyra:

7624 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

64 m2

Våningsplan:

3


Hyresvärdens beskrivning

Lägenheterna på Munkavägen totalrenoverades under 2015 och 2016.

En ljus och trevlig 2:a på trivsamma Eneborg.

Badrum har vita kaklade väggar och grått klinkergolv med duschhörna, WC och handfat.

Kök har vitmålade väggar och snickerier med grå bänkskiva, vitkaklat stänkskydd och vita skåpsluckor. Diskmaskin, kyl/frys och spis med keramikhäll ingår.

Trägolv och vitmålade väggar i sovrum och vardagsrum. 2 st Klädkammare. Vita innerdörrar, dörr mellan kök och hall finns inte. Säkerhetsdörr. Miljöhus på innergården.


Parkering finns att hyra genom Q-park.

Obs! Angiven hyra är 2017 års hyresnivå.
Bild från visningslägenhet i annan fastighet.Hyresrätterna i Rovan 14 ligger i centrala Helsingborg med närhet till allt vad orten har att erbjuda. Lägenheterna är fördelade på två hus, det större huset innehåller 7 trapphus med 4 våningar, ett trapphus nås från Skånegatan, tre från Munkavägen och tre nås från fastighetens gröna och lummiga innergård. Fastighetens andra hus innehåller två trapphus som även de nås från den trevliga innergården.
Fastighetens större hus innehåller 66 nyrenoverade lägenheter med allt från 1 rum och kök till 4 rum och kök. Det mindre huset innehåller 16 lägenheter med 2 rum och kök.
Rovan 14 är beläget mellan stadsdelarna Eneborg och Olympia. Ett väldigt attraktivt läge i centrala Helsingborg. Stadsdelen erbjuder allt invånarna efterfrågar, vilket bl.a. innebär närhet till centrum med shopping och restauranger, grönområdet Viskängen, Knutpunkten med goda kommunikationer till övriga Skåne och Danmark.
Här finns även gott om livsmedelsbutiker, flertalet bra frisörer, gym samt direkt närhet till Olympia.

OBS! Rikshem reserverar sig för eventuella avvikelser eller ändringar i annonsen.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Helsingborg