Munkavägen

Helsingborg
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Munkavägen, Helsingborg
Hyrdes ut: 2018-11-01


Hyra:

7739 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

64 m2

Våningsplan:

2


Hyresvärdens beskrivning

På kanonläge på övre Eneborg, med närhet både till centrum och till grönområden, kan vi nu erbjuda denna trevliga och fräscha lägenhet.

Lägenheten totalrenoverades år 2016 och har genomgående vita väggar med grått klinkergolv i hall och kök och ekparkett i vardagsrum och sovrum. I köket är det vit köksinredning, grå bänkskiva och vitt kakel ovanför diskbänken. Diskmaskin finns och ingår i hyran. Badrummet har helkaklade väggar i vitt och grått klinker på golvet. I lägenheten finns två mindre klädkammare. Ytterdörren är en säkerhetsdörr.

Bilderna är exempelbilder från andra lägenheter i samband med renoveringen. Avvikelser kan förekomma. Rikshem reserverar sig mot fel i annonsen.

Denna lägenhet kommer under vintern uppgraderas till ett öppet och konkurrensutsatt nät, s.k.. öppen fiber, där användaren själv väljer den tjänst som passar dem bäst. Detta innebär att en hyresjustering om 60:- kronor/månad kommer att ske efter uppgraderingen.

P-plats hyrs via Q-park.

Välkommen med din intresseanmälan!

Eneborg är en stadsdel som ligger centralt precis ovanför Södercity och med gångavstånd till stort utbud av affärer av alla de slag, bank- och postservice, restauranger, biograf samt apotek. Ca 10 minuters promenad till Knutpunkten och även nära till Campus Helsingborg.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa fler lediga lägenheter i Helsingborg

Rapportera fel