Pålsjögatan F

Helsingborg
Lägenhet: 4 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Pålsjögatan F, Helsingborg
Hyrdes ut: 2018-11-01

Hyra:

12221 kr

Antal rum:

4 RoK

Boyta:

100 m2

Våningsplan:

3

Hyresvärdens beskrivning

Beskrivning
OBS. Bilderna är tagna på andra Willhemlyft. Avvikelser i planlösning och inredning kan förekomma. Bilden som visas på fastigheten är på huset bredvid. Denna lägenhet ligger i det nyrenoverade tegelhuset på Pålsjögatan 21F.


Du som blir aktuell för visning kommer att bli kontaktad via mail. Tänk på att lämna korrekta kontaktuppgifter i din intresseanmälan.

För att hyra bostad ska du ha fyllt 18 år, ha svenskt person- eller samordningsnummer eller skandinaviskt personnummer och vara skötsam hyresgäst. Du ska ha bra referenser från tidigare hyresvärd och ha en god ekonomi. God ekonomi innebär att du ska ha en fast disponibel inkomst, stor nog att betala din hyra och inte ha betalningsanmärkningar eller oreglerade skulder.
Vi tar alltid kredit- och referensupplysning. Försörjningsstöd (tidigare kallat socialbidrag) godtas ej.
Inkomsten skall vara nog stor så att du efter skatt har kvar minst två gånger hyran.
Antalet personer i lägenheten ska vara rimlig i förhållande till lägenhetens storlek. Området
Tågaborg är en attraktiv stadsdel i norra Helsingborg med ett centralt läge vid vattnet. Med en kort promenad når du stadskärnans utbud av shopping, restauranger och nöjesliv. I närområdet finns förutom fina grönområden även välsorterade livsmedelsaffärer, bageri, frisör och andra butiker. På sommaren är området extra populärt tack vare sina fina strandpromenader och salta bad.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa fler lediga lägenheter i Helsingborg

Rapportera fel