Persgatan 53

Helsingborg
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Persgatan 53, Helsingborg


Hyra:

6000 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

40 m2


Beskrivning

Välplanerat 1 rum och kök i norra Helsingborg
Hej!

Jag hyr ut min bostadsrätt från och med 2016-02-01. Bostaden ligger på Persgatan 53 med gångavstånd till Gröningen, Norra Hamnen, Maria Park och Centrum. Lägenheten ligger på fjärde våningen (ej hiss), utanför ytterdörren finns en stor gemensam balkong, till lägenheten medföljer källarförråd samt möjlighet att förvara cykel i cykelgarage. Lägenheten uthyrs omöblerad.

Jag söker dig som har en ordnad ekonomi och är skötsam, bostadsrättföreningen kommer att göra en kreditupplysning för att säkerställa att du ej har betalningsanmärkningar innan du får tillträde till lägenheten. Om du har betalningsanmärkningar är det därför inte nödvändigt att ansöka.

OBS: Lägenheten ligger ute till försäljning, detta innebär att du som hyresgäst måste acceptera eventuella visningar. Ansvarig mäklare kommer meddela i god tid inför visning och givetvis göra allt för att visningarna inte ska störa hyresgästen.

Kontrakt skrivs tillsvidare med tre månaders ömsesidig uppsägningstid. Hyra per månad är 6.000kr och då ingår el och internet. En månadshyra lämnas i deposition och återfås vid utflytt.

Vid intresse skicka e-post, berätta vad du har för jobb och lite om vem du är. Jag kontaktar hyresgäster löpande, visningar sker nu i Januari 2016.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Helsingborg