Siöcronaplatsen 8

Helsingborg
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Siöcronaplatsen 8, Helsingborg


Hyra:

7934 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

72 m2


Beskrivning

Nyrenoverad 3 rok med diskmaskin (IB:3961-21)
Nyrenoverad lägenhet. Lägenheten finns i ett äldre hus, med stukaturlister och hög takhöjd. Lägenheten kommer ha vitmålade ytor med glasduschväggar i badrum, vitt kakel och grått klinkergolv. Kök kommer installeras med diskmaskin och infälld diskho i köksbänk. Golvet är i ekparkett. Även sovrum och vardagsrum kommer att ha ekparkett.
Bredband finns i form av fiber, kund har eget avtal.
Värme och vatten ingår året om med tvättstuga i källare. Dock förbereds det för tvättmaskin och torktumlare i lägenheten men inget som ingår.

Bilderna är exempelbilder, lägenheten hyrs ut omöblerad.

OBS! Visning sker på ritning och med exempelbilder på liknande renoveringar gjorda i Rikshems bestånd.

Eneborg är en stadsdel som ligger centralt precis ovanför Södercity och med gångavstånd till stort utbud av affärer av alla de slag, bank- och postservice, restauranger, biograf samt apotek. Ca 10 minuters promenad till Knutpunkten och även nära till Campus Helsingborg.

För att bli godkänd som hyresgäst hos Rikshem ska du ha fyllt 18 år och hushållets gemensamma månadsinkomst efter skatt ska motsvara lägst 2 gånger månadshyran, de tre senaste månaderna och minst nio månader från inflyttsdatum.
Du ska vara skötsam och ha skött dina åtaganden i nuvarande boende. I och med att du sökt lägenhet så ger du Rikshem tillstånd att inhämta boendereferenser hos nuvarande och tidigare hyresvärd. Inga anmärkningar från tidigare hyresvärd accepteras.

Kreditupplysning tas på alla sökande som är aktuella för visning och kontrakt. En sökande som har max två betalningsanmärkningar kan godkännas som hyresgäst om skulden är reglerad och den sökande i övrigt uppfyller våra krav. Sökande måste i så fall uppvisa ett intyg om skuldfrihet från Kronofogdemyndigheten.

Inkomsten kan vara från arbete, pension, a-kassa, Försäkringskassa eller studiemedel. Vad gäller inkomst från Försäkringskassan så godkänner Rikshem inte etableringsersättning eller etableringsstöd. Egna företagare ska styrka sina inkomster med nyutfärdat intyg från revisor. Är inkomsten osäker kan borgensman komma att krävas.

Rikshem kommer att kräva nyutfärdat anställningsintyg med inkomstuppgifter samt lönespecifikationer från de senaste 3 månaderna.

Rikshem har riktlinjer mot trångboddhet för att förhindra osunda boendeförhållanden i fastigheten. Antalet personer som ska bo i lägenheten ska därför vara rimligt i förhållande till lägenhetens storlek och planlösning.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Helsingborg