Södergatan 25

Helsingborg
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Södergatan 25, Helsingborg


Hyra:

6680 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

56 m2


Beskrivning

2:a, Södergatan, 1:a hand, tillträde i sep
Förstahandskontrakt med tillträde i början av september efter överenskommelse, inriktning 5/9.

Min hyresvärd (Lennart Andersson m.fl.) har semester (åter 15/8), så jag annonserar ut lägenheten med hans tillstånd. Personer som uppfyller hyreskriterierna kommer jag vidarebefordra till hyresvärden via mail. Därefter sker kontakten er emellan. Möjlighet att snabbt kunna ta över kontraktet föredras, då jag måste flytta på grund av arbete på annan ort.

En ljus, rymlig och fräsch 2a med två stycken balkonger. Hörnlägenhet med trevlig planlösning där vardagsrummet har fönster på tre sidor (en av sidorna ut mot balkongen). Boytan är på 56 kvm och hyran är 6680 kr/mån. Lägenheten har bra förvaringsmöjligheter med två utrymmen i hallen (se bild 2), som kan användas både som garderob och förråd. Två garderober i sovrummet. Kaklat badrum med dusch och toalett (ej badkar). Diskmaskin i lägenheter, tvättstuga och förråd i källaren. Hiss finns.
Lägenheten ligger på Södergatan 25, med mindre än 10 minuters promenad till Knutpunkten och 10 minuter till centrum. Nära till mataffär, Gustav Adolfs torg, bio, bibliotek, park och högskolan. Bra bussförbindelser från G-A torg.
Ej husdjur.
Ej rökning på balkongerna.
Visning sker efter kontakt med hyresvärlden.

Skicka ett mail till innehållande:
Beskrivning av dig själv och eventuell medsökande.
Din sysselsättning.
Hur tidigt du kan överta kontraktet och lägenheten.
Samt dina kontaktuppgifter.

Inledningsvis sker kontakten via mail, som jag vidarebefordrar till hyresvärden, senare finns möjlighet till kontakt över telefon.
MVH// Robin

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Helsingborg