Spannmålsgatan

Helsingborg
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Spannmålsgatan, Helsingborg
Hyrdes ut: 2018-12-01


Hyra:

8112 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

52 m2

Våningsplan:

2


Hyresvärdens beskrivning

Du har nu möjligheten att bosätta dig i den växande stadsdelen, Mariastaden. From 2018-12-01 finns en 2:a på 52 kvm ledig. Lägenheten har en hög standard med ljusa och moderna materialval. Hela lägenheten är genomgående vitmålad med parkettgolv. Köket har vita släta luckor, vitt kakel och vita vitvaror. Badrummet är helkaklat med vitt kakel och grått klinkergolv. Lägenheten är utrustad med tvättmaskin, torktumlare och diskmaskin som ingår i hyran. Byggår 2016.

Mariastaden är en växande stadsdel 5 km från centrum och som har sin alldeles egen atmosfär. Här samsas klassiska tegelhus från 1920-talet med modern bebyggelse. Genuina trädalléer bryter av moderna stråk och integrerar den gamla parken i den nya stadsdelen.

I området finns service i form av livsmedelsaffär, mindre butiker, kaféer, handelsträdgård, restaurang, vårdcentral samt förskolor och grundskolor - både fristående och kommunala.

Samtidigt bjuder Pålsjö skog, alldeles intill, på naturlig stillhet. Följ löpspår och promenadstråk längs stigar och raviner genom skogen och över landborgspromenaden med utsikt över havet. Pålsjöbäcken ringlar ner till dammen vid Pålsjö kvarn och mitt i skogen ligger anrika Pålsjöpaviljongen med våffelservering.

Det är cirka 10 minuters cykelavstånd till stranden som bjuder på bad och bastu året om och kantas av promenadstråk och uteserveringar som sträcker sig ända in i centrum. Utmärkta kommunikationer med buss eller Pågatåg från Maria station.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa fler lediga lägenheter i Helsingborg

Rapportera fel