St Peders Gata 19

Helsingborg
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: St Peders Gata 19, Helsingborg


Hyra:

11000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

85 m2


Beskrivning

Fantastisk vindsvåning på Olympia
Fantastisk vindsvåning på Olympia uthyres omöblerad från och med 1/12 omöblerad och tillsvidare. Promenadavstånd till centrum och en minuts promenad till busshållplatsen som på 5 min tar dig till knutpunkten.

Bra att veta innan man hör av sig är att lägenheten ligger på 5e våningen utan hiss.

Mäklarens beskrivning

På högt och fritt läge finner ni denna väl tilltagna tvårummare som andas ljus och rymd inifrån och ut. Från entrén öppnar bostaden upp sig med ett enormt vardagsrum med stora sällskapsytor, här får ni plats med både mysig soffhörna och större matsalsmöblemang. Spänannde vinklar, takfönster och en rejäl murstock är bara några av de attribut som ni kan njuta av här. Från bostadens två fönsterkupor har ni en fantastisk utsikt över Olympia och närliggande takåsar. Lägenheten kök och badrum renoverades under 2006 så här kan ni alltså flytta rakt in utan att behöva vidta några kostsamma renoveringar.

Välkommen till Olympia som är Sveriges största kvarter med samlad, bevarad bebyggelse av byggnader uppförda i Patricierstil. Området byggdes delvis för lasarettets doktorer. Här bor ni således med kvalitet. Centrum ligger bara några minuters promenad bort och samtidigt finns mycket goda kommunikationer inpå dörren. Ni som pendlar med bil tar er smidigt ut ur staden. Här bor ni med direkt närhet till Fredriksdals grönområden, skolor, förskolor, butiker och mer därtill.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Helsingborg