Stampgatan 17

Helsingborg
Lägenhet: 5 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Stampgatan 17, Helsingborg


Hyra:

12978 kr

Antal rum:

5 RoK

Boyta:

128 m2


Beskrivning

Renoverad välplanerad 5a på Tågaborg (4303IB)
Denna rymliga lägenhet med närhet till både centrala Helsingborg, skolor och grönområden, ligger högst upp i huset med hiss från en halvtrappa upp. Preliminärt inflyttsdatum är 1 augusti 2016.

Renoveringen omfattar nya golv i de tre sovrummen, nymålade ytor, nytt kök med diskmaskin, stor kyl och frys. Badrummet kommer inneha dusch med tvättmaskin och torktumlare. Det stora vardagsrummet angränsar till en trevlig matplats med tillhörande balkong.

Bilderna är exempelbilder från liknande renovering och kan skilja sig från verkligheten. Väl värd att se för att få en känsla av planlösning och område.

För att bli godkänd som hyresgäst hos Rikshem:
ska du ha fyllt 18 år och hushållets gemensamma månadsinkomst efter skatt ska motsvara lägst 2 gånger månadshyran.

Inkomsten kan vara från arbete, pension, a-kassa, försäkringskassa eller studiemedel. Vad gäller inkomst från försäkringskassan så godkänner Rikshem inte etableringsersättning eller etableringsstöd.

Rikshem kommer att kräva nyutfärdat anställningsintyg med inkomstuppgifter samt lönespecifikationer från de senaste 2 månaderna. Ha intyget i beredskap om du accepterar lägenheten. Egna företagare ska styrka sina inkomster med nyutfärdat intyg från revisor. Är inkomsten osäker kan borgensman komma att krävas.

Du ska vara skötsam och ha skött dina åtaganden i nuvarande boende. I och med att du sökt lägenhet så ger du Rikshem tillstånd att inhämta boendereferenser hos nuvarande och tidigare hyresvärd. Inga anmärkningar från tidigare hyresvärd accepteras.

Hyresvärden kräver att sökande eller ombud varit på visningen och sett den aktuella lägenheten.

Kreditupplysning tas på alla sökande som är aktuella för visning och kontrakt. En sökande som har max två betalningsanmärkningar kan godkännas som hyresgäst om skulden är reglerad och den sökande i övrigt uppfyller våra krav. Sökande måste i så fall uppvisa ett intyg om skuldfrihet från Kronofogdemyndigheten.

Rikshem har riktlinjer mot trångboddhet för att förhindra osunda boendeförhållanden i fastigheten. Antalet personer som ska bo i lägenheten ska därför vara rimligt i förhållande till lägenhetens storlek och planlösning.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Helsingborg