Stampgatan 17

Helsingborg
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Rikshem
Adress: Stampgatan 17, Helsingborg
Hyrdes ut: 2017-02-01


Hyra:

7878 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

69 m2

Våningsplan:

1


Hyresvärdens beskrivning

Stor och ljus 2:a som kommer att renoveras och vara färdig för inflytt 1 februari 2017.

Helrenoverat badrum som blir helkaklat och får fräscha duschdörrar och grått klinker på golvet. Köket får nya vita köksluckor, fina bänkskivor och klinkergolv. Det blir vitmålade väggar och tak i hela lägenheten och även snickerier och radiatorer målas vita. Klinkers på golvet i hallen. Parkettgolvet i vardagsrummet slipas.

Lägenheten kommer visas på ritning då renovering kommer att pågå. Bilderna är från exempellägenheter. Planlösningen och vissa materialval kan avvika.

Tågaborg är en stadsdel i den nordliga delen av Helsingborg, beläget ovanför landborgsbranten, vilket på många ställen möjliggör en vacker utsikt över Öresund. Stadsdelen avgränsas av Vikingsbergsparken och Kopparmölleparken i söder och Pålsjö skog i norr. De två grönområdena binds samman av landborgspromenaden, vilken löper genom hela. Tågaborg är ett av de attraktivaste bostadsområdena i Helsingborg där de äldsta husen är från början av 1900-talet och bebyggelsen är en blandning av villor och flerbostadshus. I stadsdelen finns skola (nybyggda Tågaborgsskolan F-9), förskolor, matbutiker och annan service. Med buss tar det ca 5 minuter ner till centrum.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Helsingborg