Tomtegatan 4Helsingborg

Helsingborg
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Tomtegatan 4Helsingborg, Helsingborg


Hyra:

2700 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

15 m2


Beskrivning

Rum i "tjejkorridor" fr o m 1 sept el 1 okt
Kvinnlig hyresgäst (dvs ej man/no men allowed), sökes för rum i "tjejkorridor" i södra Helsingborg. Perfekt för dig som är student vid Campus eller annan skola, som jobbar i och veckopendlar till Helsingborg eller helt enkelt bara vill ha ett billigt och funktionellt boende. Du måste alltså inte vara student.

Huset är beläget i ett lugnt område i södra Helsingborg. Det är 750 m till tågstationen i Ramlösa med goda kommunikationer till Landskrona, Lund och Malmö. Det är ca 2 km till Campus Helsingborg och 3 km (10 min med cykel) till Knutpunkten. På fem minuter på cykel når man Råå badstrand. Stadsbuss linje 1 går runt knuten sex ggr i timmen.

Lägenheten är belägen i källarplan i ett vanligt enfamiljshus och är fristående med egen ingång på baksidan. Lägenheten som är på ca 100 kvm består av fyra sovrum idag bebodda av glada tjejer i åldern 20-35 år. Kombinerad kök/hall. Det finns gemensamma städprylar och husgeråd. I ena änden av tvärhallen finns en toalett med vask och i andra änden finns en dusch med ett litet förmak för omklädning.

Rummet på 15 kvm kommer att vara tillgängligt från 1 oktober (möjligt med inflytt redan 1 september). Vita, putsade väggar och blått klinkers på golvet. Månadshyra 2350 + 350 för del i el, värme, vatten och sophämtning och trådlöst internet. Dvs totalt 2700 kr allt inklusive. Två månaders uppsägningstid (dock minst fyra månaders total hyrestid). En månadshyra i deposition.

Sök på "Studentbostad i Helsingborg" på Facebook så finner du boendets sida.

Rummet finns kvar så länge annonsen ligger ute.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Helsingborg