Tranemansgatan

Helsingborg
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Tranemansgatan, Helsingborg
Hyrdes ut: 2022-07-01
HyraHyra:

5672 kr

RumAntal rum:

1 RoK

BoytaBoyta:

40 m2

VåningsplanVåningsplan:

1

Hyresvärdens beskrivning

Välkommen till denna charmiga 1 rumslägenhet där vi kommer att renovera hela lägenheten. Köket kommer få vita köksluckor med en grå bänkskiva. Här kommer vi sätta in en keramikhällspis, varmluftsugn och diskmaskin. Väggarna blir vitmålade i lägenheten och det läggs trägolv. I badrummet sätter vi vitt kakel på väggarna och mörkare kakelplattor på golvet. Vi kommer installera en kombinerad tvättmaskin och torktumlare.

Bilderna på köket kommer från tidigare renoverad lägenhet.
Kan förekomma någon skillnad på ritningen.
Observera 2021 års hyra är angiven.

I sydöstra delen av Helsingborg, knappt två kilometer från centrum ligger stadsdelarna Eneborg och Högaborg. Grönområden mellan husen år få men områdena omges däremot av flertal parker. Här kan stora som små träffas kring bollplaner, minigolfbanor och lekplatser av olika slag för att leka och samlas runt grillen. Här finns även fina promenad och cykelvägar.
På 10 minuters promenadavstånd ligger Söder, som har ett större utbud av affärer men även torghandel, restauranger, galleria och biograf mm.
För den aktiva finns. Olympiaområdets idrottsanläggningar med motionsslingor och inomhushallar inom en kvarts promenadavstånd

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Helsingborg

Rapportera fel