Wieselgrensgatan 20

Helsingborg
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Wieselgrensgatan 20, Helsingborg


Hyra:

10262 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

86 m2


Beskrivning

Central välplanerad 3:a (4141-1003, EA)
Trevlig gavellägenhet, renoverad sedan tidigare. Diskmaskin i kök.
Tvättmaskin och torktumlare i badrum.

Eneborg är en stadsdel som ligger centralt precis ovanför Södercity och med gångavstånd till stort utbud av affärer av alla de slag, bank- och postservice, restauranger, biograf samt apotek. Ca 10 minuters promenad till Knutpunkten och även nära till Campus Helsingborg.

För att bli godkänd som hyresgäst hos Rikshem ska du ha fyllt 18 år och hushållets gemensamma månadsinkomst efter skatt ska motsvara lägst 2 gånger månadshyran.
Inkomsten kan vara från arbete, pension, a-kassa, försäkringskassa eller studiemedel. Rikshem kommer att kräva nyutfärdat anställningsintyg med inkomstuppgifter samt lönespecifikationer från de senaste 2 månaderna. Ha intyget i beredskap om du accepterar lägenheten. Egna företagare ska styrka sina inkomster med nyutfärdat intyg från revisor. Är inkomsten osäker kan borgensman komma att krävas.
Du ska vara skötsam och ha skött dina åtaganden i nuvarande boende. I och med att du sökt lägenhet så ger du Rikshem tillstånd att inhämta boendereferenser hos nuvarande och tidigare hyresvärd. Inga anmärkningar från tidigare hyresvärd accepteras.

Intresseanmälan för lägenheten görs via mejl. För att vi ska besvara er intresseanmälan måste ni ange era personuppgifter samt inkomstuppgifter. Glöm inte telefonnummer och mejladress så att vi enkelt kan komma i kontakt med er. Rikshem kommer att sammanställa de intresseanmälningar som inkommer och därefter bjuda in ett antal intressenter till lägenhetsvisning. Inbjudan skickas på mejl till info.helsingborg @rikshem.se och glöm inte att märka lägenheten med rubrik.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Helsingborg