Ängsgatan

Höör
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Ängsgatan, Höör


Hyra:

7900 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

110 m2


Beskrivning

Villa uthyres i centrala Höör- långtid
Villa i centrala Höör uthyres för långtidsboende. Villan erbjuder på entréplan en väl tilltagen hall som blir anknytningsrummet för alla rummen på detta plan, kök, vardagsrum, toalett, stora sovrummet och trapp ner till den inredda källaren. På entréplan har vi en öppen planlösning med ett större vardagsrum i direkt anslutning till matrum och kök. Vardagsrummets signum är gott om ljusinsläpp av de stora fönstren och den helglasade dörren ut till terrassen och trädgården. Här finns även husets hjärta – den täljstensbeklädda kaminen!
Köket är fräscht och är nyligen utrustat med ny kran, spis och modern kyl och frys. Köket är naturligtvis även utrustad med diskmaskin.
I den inredda källaren upplåts ett stort utrymme för förvaring, badrum med dusch och badkar, tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare samt ett sovrum. Observera att källaren har något lägre i takhöjd, eventuell intressent längre än 185cm bör därför ta detta i beakt.
Husets insida har nyligen genomgått en uppfräschning och är nymålade och tapetserade (bilderna tagna innan renovering). Villans yttre har också genomgått en totalrenovering, där källaren har isolerats och dränerats för att säkerställa en god levnadsstandard. Dock är inte trädgården återställd tillfullo, utan under hösten kommer ny gräsmatta att anläggas och uppfarten läggas färdig.
Husets uppvärmning är luft-vatten system, ett effektivt och kostnadseffektivt alternativ. Även kaminen är mycket tacksam att använda då den är enkel att bruka och täljstenen håller värmen länge.
Villan erbjuder ett lugnt läge på hörntomt med cykelavstånd till Höörs centrum, närhet till vidare förbindelser med tåg/buss till Malmö/Lund/Hörby/Köpenhamn osv.
Under hösten kommer även villan att berikas med fiber!
Du/Ni som hyresgäst bör ta i beakt att villan erbjuder en stor och härlig tomt med stor gräsmatta, häckar, bärbuskar och rabarber, som ska skötas av er. En villa kräver dessutom att man som person/familj är flexibel och kan uträtta eventuella mindre bekymmer på egen hand.
Kreditupplysning kommer att krävas av dig som hyresgäst. Deposition erfordras.
Kallhyra: 7900 kr/mån
Ledigt/inflyttning from 161101

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Höör