Tjörnarpsvägen C, lgh

Höör
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Tjörnarpsvägen C, lgh, Höör
Hyrdes ut: 2021-07-31
Hyra:

5646 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

35 m2

Våningsplan:

1

Hyresvärdens beskrivning

Klevahill 1:48
Höörs Fastighets AB färdigställer 8 st välplanerade lägenheter på området Höör Norr - Riksväg 13 (i anslutning till Tjörnarpsvägen) på 1rok (35 kvm) med egen entré, sovloft, liten uteplats och parkeringsplats till varje lägenhet.
Förråd finns i separat byggnad intill.
Från lägenheterna är det 1,6 km och med bil tar det ca 3 minuter.

I bottenplan finns vardagsrum, kök och badrum. På övre plan finns sovloft, skjudörrsgarderober och plats för t ex skrivbord. På golven ligger lackad ekparkett förutom i köksdelen där det är grå klinkers och i badrummet är det grå plastmatta. Väggarna är vitmålade i rummen och i badrummet är det ljus väggmatta (plast). Standard i köket är vit köksinredning med vit blank kakelplatta på vägg, delad kyl/frys och spis med glaskeramikhäll (inte induktion). Diskmaskin finns inte och det går inte att välja som tillval. Badrummet är utrustat med dusch och duschstång och kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Trappan upp till sovloftet är beklädd med halvmåneformad filtmatta

Tidigare inflyttning är möjlig.

Fakta
Byggår: 2021
Adress: Tjörnarpsvägen 22 A-H
Typ: 2 st envåningshus med 4 lägenheter i vardera hus
Storlek: 1 rum och kök med sovloft

Övrigt: I hyran ingår värme, vatten och sophämtning. Telia tv-paket lagom, tv-box och router. Öppen fiber i alla lägenheter (eget abonnemang krävs).
Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Höör

Rapportera fel