Ernst Ahlgrensgatan 3

Hörby
Lägenhet: 7 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Ernst Ahlgrensgatan 3, Hörby


Hyra:

18400 kr

Antal rum:

7 RoK

Boyta:

220 m2


Beskrivning

Hörby - 7 rok - 12 mån - 18 400 kr/mån
Fastighet Hörby Bosjö 5 uthyres

Villan ligger mycket centralt, endast 5 min till busshållplatsen. Med bil kommer man via E20 till Kastrup på 50 min, ungefär lika lång tid till Malmö och till Lund på 20 min.

Huset är uppfört 2007, och boytan är 220 kvm. Tomtarealen är 574 kvm och helt kringbyggd med en 1,8 meter hög mur. Tomten är således helt insynsskyddad med en välplanerad innergård med stensättning och en vacker trädgårdsdamm med härlig växtlighet. På gården finns ett väl tilltaget dubbelgarage med automatisk portöppning. Så också med den stora ekporten som stänger av infarten till gården.

Exteriört är huset byggt som ett borgarhus från 20-talet med den fasad som vetter mot gatan. In mot gården har arkitekturen en sydländsk utformning.

Huset är uppfört i tre våningar, med ett stort och modernt kök (italiensk gasspis, marmorbänkar) på bottenvåningen, ett stort härligt vardagsrum med extra hög takhöjd och en täljkamin. Både kök och vardagsrum är försedda med vikdörrsparti som gör det möjligt att öppna helt ut mot gården. På bottenvåningen finns två sovrum med parkettgolv som ligger i anslutning till vardagsentren. Placeringen av rummen öppnar upp för möjligheten att använda dem som kontor. Båda rummen har fönster in mot trädgården.

Vidare finns det en väl tilltagen tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare och TV. Det finns också ett badrum/spa på bottenvåningen med avskild toalettavdelning. Spotlights i taket och inbyggt högtalarsystem. Hela bottenvåningen så när som på de två sovrummen är belagda med marmorgolv.

Via en specialdesignad trappa kommer man upp på andra våningen som innehåller 3 stora sovrum, varav två har altan. Det finns också ett jättestort badrum, helkaklat med dusch, hörnbadkar, bidé, två handfat på marmorbänk, inbyggd spegelvägg, spotlights i taket och inbyggt högtalarsystem. Utöver dessa rum finns det en stor separat klädkammare.

Spiraltrappan fortsätter ytterligare en våning upp där det finns ett gästrum/arbetsrum med parkettgolv och vacker utsikt över takåsarna och kyrkan. På denna våning finns det också ett rejält vindsutrymme med plats för förvaring eller möjlighet att inreda ytterligare ett rum.

Hyran avser kallhyra

Uthyres helst till företag på långtidskontrakt, 1 eller 2 år.

Omöblerad

Vid intresseanmälan vänligen kontakta vår kundtjänst genom att skicka ett mejl till kundtjanst@samtrygg.se

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Hörby