Gammalstorp 6087, 24295 Hörby

Hörby
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Gammalstorp 6087, 24295 Hörby, Hörby

Hyra:

5000 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

54 m2


Beskrivning

Mysig Stuga med Stor Tomt i Underbar Natur
Hej!

Hyr nu ut min mysiga vinterbonade stuga i Gammalstorp, Hörby tills vidare. 3 Rum, 54 kvm, med stor inynsskyddad tomt på 1718 kvm. Längs en slingrande grusväg med bokskogen som närmsta granne hittar du denna stuga. Lugnt, tyst och fridfullt mitt i Skåne. På bekvämt pendlingsavstånd till Lund/Malmö och Kristianstad, endast ca 1 timme bilresa till Köpenhamn.

Hyran är 5000 kr/mån, driftkostnader såsom el och tömning av septitanken tillkommer. Nytt kylskåp, tvättmaskin och torktumlare från 2015 finns att tillgå. Vattnet är tjänligt, dock med anmärkning (för mycket järn i). Under kyliga perioder kan man värma huset med den stängda vedspisen, annars finns även vanliga element till förfogande. Planerar att sätta upp en luft-luftvärmepump i framtiden, likaså installera vattenfilter för att minska järnhalten. Det är 7 km till närmsta busshållplats, så rekommenderar att man har bil ifall man vill bo här.

Hyran kan sänkas om någon händig flyttar in och vill hjälpa till med en del av renoveringen. Kräver en månadshyra i deposition samt att man har full hemförsäkring. Ömsesidig uppsägningstid på 1-3 månader beroende på vad som känns bäst för båda parter. Tillåtet med djur, faktum är att det är ett perfekt ställe att bo på om man har hundar, katter, hönor etc. =)

Jag är utomlands för tillfället, så kan inte ta emot samtal just nu, men är du intresserad, skicka gärna iväg ett mejl till mig där du berättar lite om dig själv så återkommer jag så fort som möjligt ifall det låter intressant och bokar visning. Kan även skicka fler bilder via mejl om så önskas!

Med vänliga hälsningar,
Julia

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Hörby