Alfred Nobels Allé

Huddinge
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Alfred Nobels Allé, Huddinge
Hyrdes ut: 2022-07-01
HyraHyra:

8548 kr

RumAntal rum:

3 RoK

BoytaBoyta:

44 m2

VåningsplanVåningsplan:

6

Hyresvärdens beskrivning

Lägenheten:

Utöver kallhyran tillkommer debitering av förbrukning på värme & varmvatten, där du betalar endast för din egna förbrukning. Elavtal tecknas av hyresgästen. 

Om Nobelus

Välkommen till vårt nya studentboende som ligger endast 15 min med tåg från city! Här bor du på själva Campus Flemingsberg som är ett innovativt och sammanhållet campus med gott internationellt rykte. 

Kolla gärna på vår hemsida under Bo hos oss/Våra områden/Stockholm/Flemingsberg - Där finner du filmer som visar lite olika lägenhetstyper!

Observera att på Nobelus har vi endast studentlägenheter. För att bo i våra studentlägenheter måste du vara aktiv student eller doktorand på universitet, högskola eller yrkeshögskola i Stockholms län. Det innebär att du måste klara och vara registrerad på minst 15 högskolepoäng eller motsvarande per termin. 

Vi godkänner inte distansstudier. Vi gör regelbundna boendekontroller. Studentlägenheter upplåts som tillfällig genomgångsbostad under max 6 år.

Om du är nyantagen student, och inte ännu kan registrera dig godkänner vi ett antagningsbesked. 

Här kan du läsa mer om vårat studentkoncept Live to Grow

Här kan du läsa mer om projektet och se exempelfilm på lägenheterna ByggVesta

Och HÄR kan du läsa om vilka intyg du behöver ladda upp för att söka en studentlägenhet eller vanlig lägenhet hos oss.

I vårt nya kvarter blir husen lekfulla med mycket glas och färgad puts i fasaderna. Ned mot parken öppnas kvarteret upp och två punkthus ramar in den ljusa gården.

Lägenheterna är mellan 25 och 80 kvm stora och passar för både studenter och forskare med eller utan familj. En del av lägenheterna fungerar bra som boende för två vänner eller en familj. I Campus Flemingsberg kommer det bo allt från läkarforskare till aspirerande poliser och utbytesstudenter från hela världen. Den mångfalden vill vi ta vara på, bland annat genom husets aktivitetsgrupp som skapar möjligheter till möten mellan de boende. 

De större lägenheterna, 3:or och 4:or, skall hyras av en student, som i sin tur tecknar ett inneboende-avtal med en kompis. Har du svårt att hitta en kompis att dela lägenhet med? Gå in på botillsammans.nu - där finner du många som söker delat boende. I de fall en student har familj, fungerar en större lägenhet också mycket bra.

I huset finns fyra lokaler, den fjärde lokalen fungerar som kontor för ByggVestas områdesansvariga. I huset finns också parkeringsplatser som hanteras av Aimopark samt cykelförråd.

På innergården har vi varit noga med att bevara de naturliga elementen, bland annat genom att behålla det berg som låg här innan bostadsområdet byggdes. Från trädäck och solplatåer får de boende en härlig utsikt över allt det vackra på gården.

Området: Om Flemingsberg
Flemingsberg ligger i Huddinge i sydvästra delen av Stockholms län. Här möts 20 000 studenter och forskare på bland annat Södertörns högskola, Karolinska institutet, Röda korsets högskola och KTH.

I Huddinge kommun ligger Flemingsberg som ett verkligt kunskapskluster! Här finns bland annat Kungliga tekniska högskolan, Karolinska institutet, Södertörns högskola och Röda korsets högskola. Dessutom kommer Stockholms musikpedagogiska institut att flytta hit under sommaren 2017.

I Flemingsberg finns också Karolinska Universitetssjukhuset Huddinge, som är kommunens största arbetsgivare.

Från campus är det bara en kort promenad till Flemingsbergs C, där det går pendeltåg som tar dig till city på 15 min. Dessutom går bussar till alla kringliggande kommuner och till Stockholms centrum.

Lagom till skolstarten hösten 2015 stod Kästa förskola och skola färdig i Flemingsberg, med plats för 500 barn. Skolan, som är Sveriges största passivhusskola, är byggd med både miljön och pedagogiska förutsättningar i åtanke.

Flemingsberg centrum är ett närcentrum med cirka tjugo affärer som säljer kläder, presentartiklar och mat. Här hittar du också vårdcentral, apotek, frisörsalong och bibliotek. Ett flertal restauranger lockar med god mat, och vill du gå på gym så finns det tillgängligt dygnet runt.

För den aktiva finns Flottsbro Friluftsområde som erbjuder skidåkning, skridskoåkning, bad och vandringsleder. Hit cyklar du till på en idyllisk skogsstig på mindre än 15 minuter. Här kan du även spela minigolf, paddla kanot eller ta en fika i strandcaféet. På vintern byter Flottsbro skepnad och blir Stockholms högsta skidbacke.

Hyran avser grundhyra samt alla tillämpliga tillägg för just din fastighet. Detta specificeras alltid i ditt avtal och på din hyresavi så att du vet vad du betalar för.


Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Huddinge

Rapportera fel