Alfred Nobels Allé C

Huddinge
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Bli medlem för att visa hyresvärden
Adress: Alfred Nobels Allé C, Huddinge
Hyrdes ut: 2018-06-01


Hyra:

10042 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

58 m2

Våningsplan:

5


Hyresvärdens beskrivning

Området:

Välkommen till vårt nya studentboende! Här bor du på själva Campus Flemingsberg som är ett innovativt och sammanhållet campus med gott internationellt rykte.

I vårt nya kvarter blir husen lekfulla med mycket glas och färgad puts i fasaderna. Ned mot parken öppnas kvarteret upp och två punkthus ramar in den ljusa gården.

Lägenheterna är mellan 25 och 80 kvm stora och passar för både studenter och forskare med eller utan familj. En del av lägenheterna fungerar bra som boende för två vänner eller en familj. I Campus Flemingsberg kommer det bo allt från läkarforskare till aspirerande poliser och utbytesstudenter från hela världen. Den mångfalden vill vi ta vara på, bland annat genom husets aktivitetsgrupp som skapar möjligheter till möten mellan de boende. 

De större lägenheterna, 3:or och 4:or, skall hyras av en student, som i sin tur tecknar ett inneboende-avtal med en "kompis". Även den inneboende personen skall vara en student. I de fall en student har familj, fungerar en större lägenhet också mycket bra.

I huset finns fyra lokaler där det kommer att öppna ett gym, ett café och en second hand-butik. Den fjärde lokalen kommer att fungera som kontor för ByggVestas områdesansvariga. I huset finns också parkeringsplatser och cykelförråd.

På innergården har vi varit noga med att bevara de naturliga elementen, bland annat genom att behålla det berg som låg här innan bostadsområdet byggdes. Här finns också groddammar, fågelholkar, fjärilsblommor, insektsstockar och biholkar. Från trädäck och solplatåer får de boende en härlig utsikt över allt det vackra.

Området:Flemingsberg ligger i Huddinge i sydvästra delen av Stockholms län. Här möts 20 000 studenter och forskare på bland annat Södertörns högskola, Karolinska institutet, Röda korsets högskola och KTH.

I Huddinge kommun ligger Flemingsberg som ett verkligt kunskapskluster! Här finns bland annat Kungliga tekniska högskolan, Karolinska institutet, Södertörns högskola och Röda korsets högskola. Dessutom kommer Stockholms musikpedagogiska institut att flytta hit under sommaren 2017.

I Flemingsberg finns också Karolinska Universitetssjukhuset Huddinge, som är kommunens största arbetsgivare.

Från campus är det bara en kort promenad till Flemingsbergs C, där det går pendeltåg, tåg och fjärrtåg. Dessutom går bussar till alla kringliggande kommuner och till Stockholms centrum.

Lagom till skolstarten hösten 2015 stod Kästa förskola och skola färdig i Flemingsberg, med plats för 500 barn. Skolan, som är Sveriges största passivhusskola, är byggd med både miljön och pedagogiska förutsättningar i åtanke.

Flemingsberg centrum är ett närcentrum med cirka tjugo affärer som säljer kläder, presentartiklar och mat. Här hittar du också vårdcentral, apotek, frisörsalong och bibliotek. Ett flertal restauranger lockar med god mat, och vill du gå på gym så finns det tillgängligt dygnet runt.

För den aktiva finns Flottsbro Friluftsområde som erbjuder skidåkning, skridskoåkning, bad och vandringsleder. Hit cyklar du till på en idyllisk skogsstig på mindre än 15 minuter. Här kan du även spela minigolf, paddla kanot eller ta en fika i strandcaféet. På vintern byter Flottsbro skepnad och blir Stockholms högsta skidbacke.Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Huddinge

Rapportera fel