Branta Backen 6

Huddinge
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Branta Backen 6, Huddinge


Hyra:

12000 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

79 m2


Beskrivning

Litet hus samt garage i Trångsund
Litet hus samt garage i Trångsund

Jag hyr ut ett litet hus i fagra Stortorp beläget i trångsund
Huset har en boarea på 79 kvadratmeter och en biarea på 84 kvadratmeter. Huset ligger med vackert sydvästläge på en stor tomt med mycket goda kommunikationer. Det är 7 min promenad till närmaste busshållplats, 15 min till Trångsunds pendeltågsstation eller 20 till Farsta strands T-bana. Huset är i dagsläget delvis möblerat men kan hyras ut omöblerat. Kör du bil till Gamla stan tar det drygt 10 min utan trafik.

Huset har 3 rum och kök men kan delas av på lite olika sätt. Det består av ett kök med liten matsal, en möblerbar hall och två sovrum och ett vardagsrum samt gott om förvaringsutrymmen. Toalett med badkar av äldre snitt, tvättstuga med tvättmaskin och en stor altan för sommarhalvåret. Det finns två kaminer i huset och dessa får i dagsläget inte nyttjas.
Huset har 80-90 tals standard och är av lätt renoveringsbehov. Eventuellt kommer taket att läggas om i vinter och till våren kommer fasaden att målas om (byggställning kommer att resas runt huset). Invändigt är huset dock fullt bobart.
Huset värms upp av en elpanna, El ingår inte i hyran. Den ungefärliga kostnaden ligger på ca 1000kr/månad. Högre kostnad på vinterhalvåret och lägre på sommaren.
Hyran är 12000kr/månad eller enl ök, Förskottshyra tillämpas. Kontrakt skrivs på 3 månader därefter gäller en ömsesidig uppsägelsetid a 1 månad.
Garaget hyres ut separat för vinterförvaring/mek för 1 stor eller två små bilar på samma premisser som huset dvs vi skriver kontrakt på 3 månader därefter 1 månad löpande. Hyra för garaget ä 2000kr
Jag förbehåller mig rätten att hyra ut till vem jag vill, kontakt tas via mail där jag önskar en kort presentation av dig. Om du är händig är det ett plus men inget krav då jag bor i närheten.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Huddinge