Dianvägen 2J

Huddinge
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Dianvägen 2J, Huddinge

Hyra:

10500 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

33 m2


Beskrivning

Exclusive Living Modern MiniVilla for rent
Toppen fint exklusivt minivilla i nyproduktion på tot 33kvm med två våningar (ett loft på 8 kvm med 1,25 i höjd) samt en stor tomt med terass inkluderad terass belyssningen på ca 80kvm / panorama fönster och ca 3,5 m i takhöjd i vardagsrum och parkering som ingår utanför huset, med eget el-uttag / Wellness-Sandsten, golvvärme och Rainforest-Dusch i badrumet / fullt utrustad premium kök med svart ek och svart granit-sten / snow-white premium-golv / spotlights i taket / M-Spa Jacuzzi för 4Personer på altanen & utemöbler på terassen / Kombinerad tvättmaskin/torktumlare finns också / Mini förråd ovanför badrummet / Huset är fint möblerat med en 1,60 dubbelsäng på övervåningen och mycket plats för kläder (5 djupa skåp och 5 lådor + två garderober) och barbord med två matplatser.

Närhet till naturen och gångavstand till "gömmaren"/ med närhet till Karolinska universitetssjukhuset och Södertörns högskola. Bra kommunikationer med buss till Huddinge C på 15 min (Gustav Adolfsvägen/Fredriksdal).

PGA utlandsk uppehåll uthyres huset från och med den 14.Juni 2016 till 30.April 2017 med möjlighet för fölängning.

Ordentligt kontrakt kommer att skrivas. I avgiften ingår fri parkering utanför, larmsystemet, sophämtning & vatten. (el/värme & Internet exkluderat)

En månads deposition. Krav på hyresgäst: uthyres till skötsamt par eller kvinna/man, som kommer att ta väl hand om hemmet, med heltidsanställning, rökfria och ej husdjur. Maila en beskrivning om dig/er, med telefonnummer så ringer jag upp.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Huddinge