Duettvägen 187

Huddinge
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Duettvägen 187, Huddinge


Hyra:

6000 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

13 m2


Beskrivning

Fint rum uthyres i centrala Skogås
Fint ljust rum om 13m2 i Skogås uthyres till manlig student/forskare! Söker en ordningsam person med referenser, rök- och djur fri.

Rummet har trägolv, är ljust och rent med gott om förvaring. Det är möblerat med en fräsch 1,20 säng, sängbord, byråer för klädförvaring, skrivbord och stol, TV. Badrummet ligger nära rummet och är nyrenoverat, likväl köket. Lägenheten består av två våningsplan. Vardagsrummet är på andra våningen och rummet för uthyrning på samma plan som badrum och kök.

Hyra: 6 000 kr/ månad + en månads deposition
Uthyres: från 1:a februari 2016 i sex månader med möjlighet till förlängning.
Visningsdatum: 17 jan. kl. 12.00-13.00
Anmälan till visning görs och CV skickas med referenser innan visning.

I hyran ingår:
Tillgång till gemensamt kök med mikrovågsugn, del i kyl och frys.
El, TV-avgift och Internet ingår. Tillgång till gemensamt badrum, nyrenoverat 2015. Ingår även allt städmaterial samt hushålls- och toalettpapper.
Veckostädning av gemensamma utrymmen gör jag, dock städar du ditt rum och efter dig själv i kök och badrum efter användning.

OM MIG
Jag är en kvinna på 61 med två utflugna barn och ett barnbarn, tränar flera gånger i veckan och lever ett lugnt liv. Jag har rent och snyggt omkring mig och du måste också vara ordningsam, renlig och ansvarsfull.

KOMMUNIKATION
Lägenheten ligger på 4 min gångavstånd till pendeltågsstationen Skogås. Till centralstationen tar det 21 min med pendeltåget. Bussar går till Farsta centrum och Länna/Haninge. Närhet till simhall, sjön Drevviken, Skogås centrum med bibliotek och butiker.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Huddinge