Fållvägen 7b

Huddinge
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Fållvägen 7b, Huddinge


Hyra:

8900 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

35 m2


Beskrivning

Personligt boende med hög standard
Belägen i Segeltorps idylliska villakvarter hittar ni denna nybyggda lägenhet med god livskvalitet och egen entré. Inredd med platsbyggda möbler och designklassiker i varma färgval med inslag av vintage och industri. Hög standard på material, inredning och maskinell utrustning. Energi-effektiviserad med god isolering och vattenburen bergvärme i alla golv. Strömsnål intelligent LED-belysning, ECO-märkt disk-/tvättmaskin och induktionshäll.

*Omgivning & kommunikation*
Inom 3min promenerar du till Huddinges största naturreservat med den mysiga insjön Gömmaren, svampplockning och otaliga mil med stigar för vandring, löpning, skidåkning och cykling.
Inom 5min promenad hittar ni Segeltorp centrum med bl.a. gym, bageri, tobaksbutik och restaurang. Bussar avgår därifrån och inom några minuter är du i exempelvis Fruängen, Skärholmen eller Stuvsta.
Inom 10min promenad kommer du till www.kungenskurva.se med mängder av butiker och restauranger.
Inom 30min lokaltrafik tar du dig till Stockholms Central eller exempelvis Södertörns högskola.

*Vardags/sovrum*
Arbets-/mathörna med vägghängt bord. Stor garderob med dold kläd&skoförvaring och egen klädvårdsutrustning (tvättmaskin/torktumlare, tvättställning och strykjärn).
120cm säng med förvaring. Fåtölj/fotpall och 42tum LCD-TV+Chromecast. Goda avhängningsmöjligheter innanför entrédörren med avskärmande växtvägg mot övriga rummet.

*Kök*
Separat platsbyggt kök med väl tilltagna arbetsytor, trots det lilla formatet. Bra förvaring med kokkärl och utrustning för det mesta i mat och bakväg. Snabb induktionshäll, fullstor ugn och rymlig kyl med frysfack. Bekvämligheter såsom diskmaskin, mikro och utsugsfläkt (minimerar os).

*Dusch/toalett*
Skjutdörr in till rymligt duschrum, med hexagonmosaik och vax-behandlad valchromat på väggarna. Generös duschavdelning och vägghängd toalett. Väggmonterad kran och takmonterad elektroniskt manövrerad dusch. Utrymmen för dold förvaring, elektrisk handdukstork och tillskottsvärme i golvet.

*Uteplats*
Egen uteplats med skifferstenläggning, omgärdad av planteringar, buskar, klängväxter och krukor, viss ljussättning nattetid. Utebord och 2 stolar finns, plus ett litet soldäck med sittdynor och anslutande grillmöjligheter. Morgonsol fram till ~13:00 under sommarhalvåret.

*Övrigt*
Vatten&avlopp, sophämtning (möjligheter till sopsortering), hushållsel, försäkring för lägenheten och trådlöst bredband via Fiber(100/100) ingår. Parkeringsplats finns, med tillgång till motorvärmaruttag.
Hyran betalas förskottsvis och vi önskar en månadshyra i deposition. Vi vill nämna att viss renovering pågår av resterande huset, men naturligtvis gäller ömsesidig hänsyn.

Vi önskar hyra ut till EN person som skall vara rök och djurfri, med god ekonomi och beredd att hyra minst ett år. Veckopendlare har företräde.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Huddinge