Forsvägen

Huddinge
Lägenhet: 10 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Forsvägen, Huddinge


Hyra:

5000 kr

Antal rum:

10 RoK

Boyta:

320 m2


Beskrivning

Del i villa (320kvm) - helst veckopendlare
Jag letar efter någon (1 person), helst veckopendlare, som kan tänka sig dela min 320kvm villa i idylliska Stortorp (Trångsund) som ligger strax intill sjön Dreviken. Ett guldläge om du gillar att bo privat, luftigt och stort i en harmonisk och lugn omgivning med nära till bad och natur.
Huset ligger precis vid en busshållplats som tar dig till Farsta Centrum på ett par minuter, gångavstånd till pendeltågsstationen Trångsund som tar dig till Centralstationen på en dryg kvart. Med bil/motorcykel in till stan tar det ca 8-10 min.

Huset har stora ytor och fördelat i 2 plan (10 rum) så tanken är att man drar sig undan till sitt egna våningsplan. Huset har flera toaletter och 2st badrum, 2st vardagsum, dubbelgarage, altaner och uteplatser och alla andra bekvämligheter för att trivas, ifall du gillar att odla dina egna grönsaker så finns det ett växthus.

Viktigt är att du har fast arbete och är i karriären, har en sund inställning och är lugn. För en veckopendlare tar jag 5000-5500kr/mån (beroende på storleken av rum som du väljer), och för heltidsboende 8500kr/mån.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Huddinge