Furuvägen

Huddinge
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Furuvägen, Huddinge


Hyra:

10700 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

48 m2


Beskrivning

Furuvägen, Huddinge
Hej,
Jag har en nybyggd 2:a. inte renoverad, utan helt nybyggd från plattan upp till taket. Allt är ljust och fräscht. Nytt ekparkettgolv i alla rum utom badrum. Där ligger nytt fräscht ljust klinkergolv. Värmegolv i alla rum. Nya vitvaror (ej spisen). komplett kök med kyl/frys, micro, diskmaskin, spis och ugn. Badrummet består av dusch, toalett, värmepanna och tvättmaskin. Allt nytt och fräscht. Ett riktigt sovrum som du kan stänga dörren om dig. Utgång från vardagsrummet ut till en egen uteplats som är en trädäckad altan Huset sitter ihop med mitt hus, men är har egen ingång. Går ej att komma in till varandra på något sätt. Finns egen parkeringsplats. Nära till Långsjön, natur, kommunikation som buss och pendel. Även affärer och köpcentrum och Huddinge sjukhus ligger nära. 15-20 min med pendeln så är man i city. Har bott en hyresgäst innan dig, så bli den andra att bo i denna nybyggda fräscha 2.a.Närmaste station: Pendel = Stuvsta
Inflyttning den 1/12-15
Har visning imorgon kl 11,00.

--------------------------------------------------
Lägenheten hyrs ut genom myplejs.se
Det är kostnadsfritt att registrera sig på sajten. Om du får ett hyreskontrakt som du sökt via myplejs.se tar vi ut en engångsavgift på 7900 kronor exklusive moms d.v.s. 9875 kronor inklusive moms.
--------------------------------------------------
The apartment is rented out by myplejs.se
It is free to register on the site. If you receive a lease that you have searched through myplejs.se we charge a one time fee of 7,900 kronor, excluding VAT, ie 9875 SEK including VAT.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Huddinge