Härbrevägen

Huddinge
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Härbrevägen, Huddinge


Hyra:

3000 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

16 m2


Beskrivning

Rum i lägenhet i Skogås
Om Skogås:
Skogås är ett litet bortglömt ställe som ligger på pendentågslinjen mot Nynäshamn. Tåg går oftast var 15:e minut. Det tar 21 minuter in till centralen och 6 minuter till Handen och 30 minuter till Flemingsberg. I Skogås finns ett litet centrum med två mataffärer, en bar (som jag inte kollat in själv ännu), sushiställe, pizzeria, rakethall, simhall, ett litet biblotek och en fin sjö.

Om lägenheten:
Denna lägenhet kommer stamrenoveras (hyresvärden har sagt att det blir till sommaren men det tror jag när jag får papper på det). Detta innebär att lägenheten inte är den vackraste som skådats, att spisen är långsam och att man måste spola två gånger på toan. MEN, det betyder också att man kan smycka sitt rum hur man vill för de ska ändå renovera allt sen.

Om mig:
Jag tycker att det är viktigt att vi funkar bra ihop om vi ska bo tillsammans. Detta är kort om mig: Jag heter Josefin, kommer från början från Linköping och är nu frilansade skådespelare. Jag är 24 år gammal och studerar just nu även finska på SU samt jobbar på resturang på Södermalm. Fast det kan låta som jag inte borde ha någon fritid alls har jag hittills varit hemma mycket och gjort administrativt arbete. Jag äger många instrument och spelar ofta på dem, och man får gärna låna dem. Fast kött är gott, är jag vegen. Jag tycker om att ha ett städat hem, men sanningsenligt är det inte alltid så det ser ut. Och jag tycker att det är okey att lämna sin disk nån gång till morgondagen om man bara inte hinner/orkar fixa det med en gång. Jag är glad och allmänt lätt att ha och göra med.

Inflyttning omgående
Rummet är omöblerat
Hyra: 3000:-/månaden
(i det ingår el och vatten)

Internet finns tyvärr inte.

Låter det intressant så skicka ett mail och beskriv dig själv och vad du gör och varför du tror vi skulle gå bra ihop samt e.v.e frågor.

Mvh
Josefin

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Huddinge